Adobe LiveCycle Enterprise Suite 2 Disponibil

BUCURESTI - 26 ianuarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Organizatiile pot oferi experiente personalizate pentru a imbunatati experienta clientilor si productivitatea angajatilor.

Adobe LiveCycle Enterprise Suite 2 Disponibil

Adobe Systems Incorporated a anuntat disponibilitatea softului Adobe LiveCycle Enterprise Suite 2 (ES2) o editie noua a aplicatiilor ce permit companiilor si organizatiilor guvernamentale sa construiasca aplicatii ce imbunatatesc interactiunea cu clientii si cetatenii independent de dispozitive sau canale de distributie.

Urmatoarele caracteristici si imbunatatiri ale LiveCycle ES2 ofera o experienta imbunatatita pentru clienti, capabilitati de comunicare sporite si o crestere a productivitatii pentru o mare varietate de domenii:

•Suport extins pentru clienti si browsere
Capabilitatile extinse de acces mobil si desktop la solutiile LiveCycle ES2 permit organizatiilor sa reduca costurile si sa economiseasca timp oferind clientilor acces la procese si servicii care le permit sa isi indeplineasca sarcinile mai rapid. Adobe LiveCycle Workspace ES2 Mobile ofera acces la aplicatiile LiveCycle ES2 de pe iPhone, Blackberry si dispozitive Windows Mobile iar Adobe LiveCycle Launchpad ES2, o aplicatie Adobe AIR ofera acces facil pe desktop pentru pornirea serviciilor LiveCycle ES2 precum Adobe LiveCycle PDF Generator ES2.
•Servicii Rich Internet Acces (RIA) extinse

Printr-o integrare mai stransa cu platforma Adobe Flash, LiveCycle ES2 permite dezvoltatorilor de aplicatii Adobe Flex si LiveCycle sa ofere solutii centrate pe utilizatori care sunt persoanalizate pentru nevoile afacerilor. Adobe LiveCycle Mosaic ES2 este un mediu RIA pentru realizarea rapida de aplicatii enterprise. LiveCycle Mosaic ofera informatii contextuale in timp real din surse multiple intr-o aplicatie centrala.

•Proiectarea si dezvoltarea integrata accelereaza timpul de implementare
Integrarea dintre instrumentele si solutiile Adobe ajuta proiectantii si dezvoltatorii sa utilizeze tehnologii avansate pentru realizarea de aplicatii destinate automatizarii proceselor de afaceri. Adobe LiveCycle ES2 Solution Accelerators ajuta organizatiile sa planifice proiecte, sa realizeze prototipuri si sa scurteze timpul de dezvoltare. LiveCycle Workbench ES2 este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) ce permite dezvoltatorilor, proiectantilor si analistilor sa colaboreze pentru realizarea de proiecte.
•Servicii pentru documente imbunatatite
LiveCycle ES2 se integreaza cu tehnologiile Adobe PDF pentru a oferi accces la documente utilizand Adobe Reader, Flash Player sau orice browser Web. Aceasta editie ofera imbunatatiri ale componentelor LiveCycle pentru a optimiza procesele bazate pe date si a creste calitatea datelor. Utilizatorii pot realiza portofolii PDF si pot introduce continut Flash in fisiere PDF in cadrul unui proces automatizat.
•Administrarea imbunatatita a proceselor

Adobe LiveCycle Process Management ES2 permite utilizatorilor sa administreze si sa directioneze continut fara a depinde de departamentul IT. Utilizand o interfata intuitiva, utilizatorii pot publica continut, defini strategii de aprobare, termene si reguli de escaladare. Continutul poate fi convertit automat in PDF si activat pentru adaugarea de comentarii, protectia prin drepturi de utilizare si distributie. Utilizatorii pot monitoriza si modifica procesele in orice moment.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/adobe-livecycle-enterprise-suite-2-disponibil