Solutiile Novell si NetIQ - Eveniment - 03.02.2016, ora 09:00, NH Hotel Bucuresti

BUCURESTI - 26 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Ne face o deosebita placere sa va invitam in data de 03.02.2016, la evenimentul dedicat prezentarii functionalitatilor si capabilitatilor solutiilor Novell si NetIQ . Va asteptam alaturi de noi, incepand cu ora 09:00, la NH Hotel (Bulevardul Mircea Vodă 21, Bucuresti) - sala de conferinta Bucharest.

Agenda evenimentului

Prezentarea va fi susținută de domnul Árpád Kelemen, SEE Pre-Sales Technical and Partner Manager, Novell, va avea ca puncte principale prezentarea solutiilor de Identity&Access Management, Security & Governance, Collaboration, Endpoint Management, File & Networking Services pe care Novell si NetIQ le ofera.

Va rugam confirmati sau infirmati participarea la training si rezervarea locurilor! Numarul de locuri este limitat, acestea se vor atribui in functie de primirea inregistrarilor! Data limita pentru confirmare si rezervare este 01.02.2016, ora 18:00!

Identity & Access Management - Impune folosirea drepturilor de acces in intreaga infrastructura IT a organizatiei.

Firmele au nevoie de acces rapid, securizat si simplu catre informatii dar aceasta nevoie trebuie echilibrata  de cerintele securitatii “drepturilor de acces”ce asigura protectia informatiilor si respectarea cerintelor conformitatii.

Folosind solutii Identity-Powered Access, integrarea politicilor de tip “Gestionarea Accesului Si Identitatii (Identity and Access Management, IAM) in mediile :locale, mobile si cloud devine un process rapid si ieftin.

Solutiile NETIQ folosesc informatii despre identitate integrare pentru crearea, modificarea si retragerea de identitati si de asemenea  ajuta la controlarea accesului. NETIQ furnizeaza functii precum: Gestionarea Identitatii, Gestionarea Accesului, inregistrare unica(single Sign On), controlul accesului, monitorizarea Identitatilor si administrare pentru Active Directory.

Furnizeaza utilizatorilor acces rapid si securizat catre resursele de care au nevoie

Utilizatorii se asteapta la acces rapid catre resursele IT.De asemenea organizatiile doresc se retraga rapid dreptul de acces la fel de rapid pentru pastrarea securitatii.O alta problema pentru organizatii este garantarea accesului securizat catre personalul corect atat in mediul local cat si in cloud in cel mai rapid mod.

Produsul Securizeaza Parolele Si Sunt Usor De Memorat

Utilizatorii trebuie de obicei sa memorize multe parole si asta duce la probleme precum: cereri de resetare costisitoare, compromiterea securitatii prin refolosirea parolelor si fustrare pentru utilizatori. Multe organizatii doresc sa implementeze solutii de tip inregistrare unica(single sign-on) atat in mediul cloud cat si local.

Furnizeaza Control Simplu Asupra Resurselor

Cand utilizatorii au nevoie de acces catre resurse, accesul trebuie aprobat rapid altfel utilizatorii devin neproductivi. Problema multor firme este cum sa creasca viteza proceselor de tip cerere , analiza si aprobare pentru utilizatori cat si pentru manageri indiferent de locatia acestora.

Controleaza Accesul Pentru Respectarea Cerintelor Conformitatii In Domeniul IT

Organizatiile trebuie sa stie intotdeauna daca respecta cerintele conformitatii si regulile din domeniul securitatii accesului si identitatii.Intrebarea este cum pot firmele sa stie clar cine are acces la la ce informatii si ce fac cu acest drept atat  in timp real cat si  de-a lungul istoriei.

Controleaza si Monitorizeaza Utilizatorii Privilegiati

Dilema multor organizatii este cum sa ofere doar drepturile de acces  si autoritatea necesara pentru ca angajatii sa isi poata indeplini sarcinile .Fara un control riguros  asupra drepturilor de acces si rolurilor , organizatiile pot oferi din greseala mai multe privilegii si drepturi  utilizatorilor cea ce duce la brese in securitate

Furnizeaza Acces Securizat Pentru Utilizatori BYOD (Bring Your Own Device)

Firmele infrunta problema cresterii numarulul de utilizatori ce vin cu propriile dispozitive ca sa lucreze pee le(BYOD).Organizatiile trebuie sa securizeze si aceste dispozitive si accesul acestora catre resursele firmei pentru ca angajatii sa fie productivi si inafara sediului.Problema este cum sa isi protejeze informatiile private dar in acelasi timp sa permita utilizatorilor sa fie productivi in orice loc la orice ora.

Solutiile Micro Focus sunt diponibile in Romania prin distribuitorul autorizat Romsym Data (www.romsym.ro)

Taguri: Romsym Datanovellnetiqmicro focus
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/solutiile-novell-si-netiq-eveniment-03-02-2016-ora-09-00-nh-hotel-bucuresti