SumTotal adauga Simplitate si Putere solutiei de sine-statatoare 'Performance Management'

BUCURESTI - 25 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

ResultsOnDemand-Performance (Rezultate la cerere – Performante) transforma managementul performantelor in dezvoltarea talentelor

SumTotal® Systems (cotata la Nasdaq cu indicele SUMT), lider de piata si furnizor global de solutii de management al instruirii si aptitudinilor, a anuntat astazi lansarea unei noi versiuni imbunatatite de ResultsOnDemand®-Performance. Cu o interfata imbunatatita semnificativ, o mai mare integrare in ceea ce priveste ciclul de viata al dezvoltarii talentelor si upgrade-uri majore in ceea ce priveste workflow-urile si configurarea administrativa, ultima versiune de ResultsOnDemand-Performance continua sa fie cel mai robust si mai usor de folosit produs de „performance management” de pe piata.

„Datorita faptului ca, acum, piata muncii se concentreaza, mai nou, asupra identificarii si pastrarii angajatilor de top talentati, aceasta piata a muncii pentru „performance management” este „fierbinte” si IDC prognozeaza cheltuieli pentru software si servicii ce pot ajunge chiar la 2,6 miliarde de dolari in anul 2012” a declarat Lisa Rowan, Directorul de programe IDC, al Serviciilor de Management al Talentelor si HR. „SumTotal a creat cadrul pentru organizatii care nu vor doar sa-si evalueze angajatii, ci sa si actioneze pe baza informatiilor legate de performante pentru a identifica persoane de top talentate si pentru a obtine cat mai mult de pe urma fortei de munca”.

Versiunea 8.0 de „Talent Development Suite” lansata de SumTotal a adus o abordare unitara a componentelor critice de care e nevoie pentru a avea succes in provocarile ce apar in cazul dezvoltarii talentelor in afaceri. Punand accent pe putere, simplitate si neacceptarea compromisurilor, ResultsOnDemand®-Performance face mai mult decat sa automatizeze procesul de management al performantei angajatilor. Numai abordarea unitara de la SumTotal permite afacerilor sa colecteze, sa reuneasca si sa automatizeze datele despre performantele angajatilor si apoi sa prescrie solutii de invatare si dezvoltare pentru a imbunatati dezvoltarea talentelor. Directorii au capacitatea de discernamant si intelegere de care e nevoie pentru abordarea unor astfel de chestiuni cum ar fi pastrarea talentelor critice, controlul riscului succesiunilor, alinierea tintelor organizationale si oferirea angajatilor de resurse de dezvoltare de care au nevoie acestia pentru a ajunge in pozitiile dorite. Acestea sunt deciziile care leaga performanta angajatilor de obiectivele de afaceri si in final creaza un impact pozitiv atunci cand se trage linia finala a activitatilor, afacerilor si rezultatelor companiei.

„Cu mai mult de 10 ani de feedback si experienta in privinta utilizarii, tinandu-se cont de acestea la realizarea produselor de performance management ale noastre, SumTotal surclaseaza prin functionalitate si usurinta in utilizare alte companii care vand tot produse de performance management” a spus Don Fowler, Director executiv la SumTotal. „Companiile vor constata un profit mult mai mare si tangibil de pe urma investitiei facute, ca urmare a initiativelor de dezvoltare a angajatilor, cu un sistem care se potriveste perfect in infrastructura si cultura lor deja existente.”

SumTotal nu numai ca ofera abilitatea de a-i evalua pe angajati, dar si transforma aceste evaluari in actiuni pentru dezvoltarea angajatilor. Cea mai noua versiune de ResultsOnDemand-Performance permite un management de tip „administrativ” puternic si de neegalat, datorita caruia se poate incepe lucrul rapid, se poate economisi apoi timp, dar se si pot evita durerile de cap administrative si se pot reduce costurile cu acest serviciu pe parcursul functionarii lui. Si totusi, aceasta solutie este suficient de simpla pentru a le permite utilizatorilor sa-si indeplineasca sarcinile intr-un mod intuitiv si corect, chiar din prima zi. SumTotal este singurul ofertant de solutii de performance management care le permite companiilor sa pastreze flexibilitatea de a configura sistemul pentru a mapa procesele preferate, fara compromiterea puterii sau simplitatii.

Noile caracteristici si beneficii oferite de ultima versiune de ResultsOnDemand-Performance includ:

O interfata ce poate fi utilizata cel mai usor comparativ cu toate celelalte de pe intreaga piata

Un aspect fundamental al adoptarii este usurinta in utilizare, indiferent daca utilizatorul foloseste sistemul in fiecare zi sau o data pe an. Pe baza recenziilor si parerilor utilizatorilor de-a lungul intregului an, SumTotal a proiectat interfata si workflow-urile intuitive, ceea ce le permite angajatilor sa navigheze prin intregul sistem fara nici un fel de instruire prealabila. Ancorat de o platforma a performantelor noua si de inalta calitate, cea mai noua versiune de ResultsOnDemand-Performance se caracterizeaza prin pagini care nu sunt pline cu text, o navigare de tip „sidebar” intuitiva si workflow-uri simple si clare prin care sunt dezvaluite informatii pertinente pentru o sarcina specifica.
O configurare administrativa puternica dar, totusi, simpla

ResultsOnDemand-Performance include zeci de imbunatatiri din punct de vedere administrativ care au ca rezultat un sistem robust, configurabil si usor de folosit. Spre deosebire de alti furnizori de astfel de solutii care ii forteaza pe administratori sa se adapteze unor modele predefinite, ResultsOnDemand-Performance se va acomoda cu procesele deja existente ale companiei respective. Multi furnizori permit crearea formularelor doar in timpul instalarii initiale sau in urma platii unor taxe de servicii profesionale aditionale, insa ultima versiune de ResultsOnDemand-Performance le permite administratorilor sa creeze si sa modifice formularele oricand. Tehnologia simpla de tipul „drag-and-drop” le permite sa proiecteze, sa creeze si sa faca mentenanta workflow-urilor, care sunt mult mai bine integrate de-a lungul intregului ciclu de viata care reprezinta dezvoltarea angajatilor.
Capacitatea patentata de tip „drag-and-drop” extinsa pe tot parcursul aplicatiei

Visual Profiler, unic la SumTotal, ofera o interfata intuitiva de tip „drag-and-drop” pentru „rating” care le permite utilizatorilor sa acorde punctaje pe o scara continuua comparativ cu altele numerice separate, cum ar fi scara Likert (cu punctaje de la 1-5). Totusi clientii au optiunea de a utiliza orice format dorit pentru „rating”, inclusiv scara Likert, insa aceasta tehnologie populara de tip „drag-and-drop” devine si mai puternica in acesta aplicatie. Cu ea se economiseste mult timp, este usor de folosit si se imbunatateste precizia evaluarii

Caracteristica acordarii simultane de punctaje permite o planificare mai buna si o reducere a muncii manuale

Aceasta ultima versiune de ResultsOnDemand-Performance include capacitatea (fara precendent) de a acorda simultan punctaje angajatilor sau utilizand tehnologia patentata de tip „drag-and-drop” de la SumTotal, sau utilizand traditionala scara Likert (cu 5 puncte). ResultsOnDemand-Performance ofera si posibilitati de calibrare avansata prin care se automatizeaza procesul de tip „roundtable”, se micsoreaza sansele de favoritism din partea managerilor si se asigura o distributie a scorului normala si corecta pe tot parcursul organizatiei respective. In concluzie, atat angajatii, cat si directorii lor pot lua decizii de dezvoltare a talentelor utilizand seturi de date de performanta mult mai precise.

„Suita de Dezvoltare a Talentelor Unitara de la SumTotal ii permite Corporatiei de Productie si Explorare PEMEX sa integreze informatiile angajatilor intr-o solutie dintre cele mai bune care permite dezvoltarea acestora simultan cu cresterea dimensiunilor afacerii” a declarat Jesus Rosas, Manager de Proiect la Sistemas CBT. „Aceasta integrare a produsului este critica in ceea ce priveste gasirea si dezvoltarea plajei ideale de talente sau aptitudini de care este nevoie pentru a obtine rezultatele finale inainte de termenul limita.” a mai declarat acesta.

Pentru mai multe informatii despre ResultsOnDemand-Performance sau pentru a vedea un film demo in care este prezentata aceasta noua solutie, puteti vizita: www.sumtotalsystems.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/sumtotal-adauga-simplitate-si-putere-solutiei-de-sine-statatoare-performance-management