SumTotal transforma continutul e-Learning pentru Tencent, una dintre cele mai mari marci in domeniul Internetului din China

BUCURESTI - 20 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

SumTotal® Systems (cotata la Nasdaq: SUMT) a anuntat ca Tencent, un furnizor de servicii de Internet si telecom din China, va folosi software-ul de la SumTotal pentru cei 3000 de angajati ai sai, cu scopul de a face transformari importante in domeniul e-learning destinat acestora. Tencent, listata la bursa Hong Kong (0700.HK), gazduieste cel mai important serviciu de mesagerie electronica de tip instant din Asia – si care este pe locul trei in lume, printre cele mai populare servicii de acest fel – cu peste 270 de milioane de utilizatori chinezi, utilizand platforma serviciului de mesagerie QQ.

Tencent a cumparat TotalLMS™ de la SumTotal – un sistem de management al invatarii care livreaza si pastreaza istoricul evenimentelor din sfera educatiei pe Internet, precum si ToolBook® care reprezinta solutia SumTotal pentru dezvoltarea de simulari software si continut e-learning. Cu aceste produse, Tencent intentioneaza sa revitalizeze sistemul lui e-learning numit “Q-Learning”, pentru a furniza intr-o maniera imbunatatita informatii strategice, culturale si procedurale, simultan cu imbunatatirea productivitatii angajatilor si serviciilor catre clienti.

“Tencent este fondat pe inovatie si aceasta inovatie izvoraste din proprii nostri oameni. Asadar, instruirea personalului este deosebit de importanta pentru compania noastra. Suplimentar fata de metodele de invatare si instruire traditionale, asteptam cu nerabdare sa implementam un sistem de e-learning bine-structurat si usor de utilizat” a spus dl. Xi Dan, Director de Resurse Umane la Tencent. In urma unei evaluari extensive, am constatat ca produsul TotalLMS de la SumTotal are toate instrumentele care ne-ar fi necesare pentru a crea, furniza, pastra istoricul si pentru a analiza tot ce tine de invatare sau instruire in intreprindere, acum si in viitor. ToolBook ne va oferi abilitatea de a crea continut pentru instruire care va rula foarte bine pe platforma TotalLMS.”

Ma Huateng, CEO la Tencent, a afirmat ca “personalul reprezinta bunul cel mai de pret al companiei” si tocmai de aceea investitii semnificative s-au facut pentru ca personalul sa participe la programe de instruire in fiecare an; totusi, viteza cu care s-a dezvoltat Tencent a indicat ca este nevoie de o platforma si mai robusta care sa permite o accelerare a acestei viteze, astfel incat sa se dezvolte in continuare aptitudinile si pregatirea tuturor angajatilor.

“Oamenii nostri beneficiaza de instruire specifica in momentul in care se angajeaza la companie, iar aceasta include o serie de cursuri de baza care ii fac sa cunoasca mai bine compania: cursuri de baza de afaceri, strategice si care tin de cultura. Consideram ca SumTotal ne poate ajuta sa furnizam aceste cursuri online si sa construim verificarile si testele din care ne putem da seama cat de bine invata angajatii nostri ceea ce au nevoie sa stie pentru a putea oferi servicii superioare clientilor companiei noastre” a spus dl. Xi Dan.

Folosind TotalLMS si ToolBook, Tencent poate crea simulari, tutoriale, testari, cursuri si continut interactiv – toate acestea considerandu-se ca vor juca un rol deosebit de important in a avansa in directia obtinerii unui mediu de lucru pozitiv ce se concentreaza asupra inovatiei si excelentei.

Cu SumTotal, Tencent isi va transforma sistemul “Q-Learning“ intr-un instrument de invatare usor de inteles si de utilizat ce va fi utilizat de managerii de tip “front-line”, de personal si de managerii de “training”. Pentru revitalizarea sistemului “Q-Learning“,Tencent si-a fixat deja un numar de scopuri pe care sa le atinga:

- furnizarea companiei de strategie, cultura si proceduri cu mare rapiditate si exactitate, astfel incat fiecare angajat sa beneficieze de acestea prin intermediul instruirii;
- transformarea experientei individuale a angajatilor si expertizei in informatie tangibila care poate fi folosita pe larg, in cadrul companiei;
- cresterea eficientei si scaderea costurilor operatiilor de instruire;
- disponibilitatea instruirii oriunde si oricand

“TotalLMS poate fi utilizat de mai mult de un milion de utilizatori intrand pe mai multe site-uri, asa ca scalabilitatea lui nu a fost niciodata o problema pentru Tencent. Si adaugarea lui ToolBook inseamna ca Tencent poate dezvolta instruire online care este garantata ca va merge foarte bine pe TotalLMS” a spus Alex Raymond, Vice-Presedinte la SumTotal pentru zona Asia-Pacific. “Contractul nostru cu Tencent reprezinta o dovada in plus ca strategia SumTotal in ceea ce priveste atingerea si dezvoltarea de noi piete internationale functioneaza.

Implementarea lui TotalLMS este in desfasurare in momentul acesta si se asteapta sa functioneze deja mai tarziu, in acest an.

Despre Tencent

Tencent tinde sa imbunatateasca experientele interactive online ale utilizatorilor de Internet din China, prin furnizarea de servicii de Internet si de tip “wireless”. Prin intermediul variatelor sale platforme online, printre care mesageria electronica de tip instant QQ, portalul web QQ.com, portalul de jocuri QQ Game, serviciul de blog multimedia Qzone si portalul de tip “wireless”, Tencent furnizeaza servicii celei mai mari comunitati online din China si indeplineste nevoia utilizatorilor in domeniile comunicatiilor, informatiilor, distractiilor si comertului electronic pe Internet.

In clipa aceasta, Tencent opereaza in trei directii principale de afaceri: servicii de Internet de valoare adaugata, servicii mobile si de telecomunicatii de valoare adaugata si publicitate online. Actiunile lui Tencent Holdings Limited sunt tranzactionate la bursa avand codul 700. Pentru mai multe informatii, se poate accesa site-ul www.tencent.com/ir.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/sumtotal-transforma-continutul-e-learning-pentru-tencent-una-dintre-cele-mai-mari-marci-in-domeniul-internetului-din-china