Tablouri de bord interactive pentru factorii de decizie

BUCURESTI - 18 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

SAP Crystal Dashboard Design, vă permite să realizați tablouri de bord interactive din foi de calcul și date în timp real. Vă ajută să previzionați performanța, să reduceți costurile, să economisiți timp, să extindeți impactul soluțiilor IT și să maximizați valoarea investiției în IT.

Tablouri de bord interactive pentru factorii de decizie

Companiile de astăzi dispun de o cantitate mare de informații disponibile din diferite surse. Chiar si atunci când date folositoare sunt disponibile, utilizatorii sunt prea copleșiți pentru a le putea găsi iar departamentul IT este prea ocupat să le livreze.

SAP Crystal Dashboard Design, transformă orice tip de date în tablouri de bord informative. Acestea permit factorilor de decizie să monitorizeze performanța să identifice relații critice între date și să utilizeze scenarii de tip what-if pentru a înțelege performanța potențială.

Puteți să utilizați SAP Crystal Dashboard Design pentru a crea grafice dinamice, prezentări de date, scenarii what-if și planuri bugetare. Programul vă ajută să construiți tablouri de bord, să realizați previziuni, să utilizați calculatoare ROI pe baza datelor din Microsoft Excel sau utilizând o sursă de date în timp real.

Cu SAP Crystal Dashboard Design puteti să vizualizați datele companiei într-un format ușor de înțeles și să luați decizii în cunoștință de cauză. Aveți de asemenea posibilitatea de a ajusta datele pentru analize de tip what-if și a vedea imediat impactul deciziilor. Alertele incorporate vă permit să identificați zonele cu probleme.

Mai mult de atât SAP Crystal Dashboard Design actualizează modelele în timp real și puteți astfel să aveți încredere că luați oricând cele mai bune decizii pe baza celor mai noi date.

Soluța permite utilizatorilor să realizeze modele vizuale, tablouri de bord si calculatoare - reducând solicitarea departamentului IT și timpul petrecut asteptând informații critice. Opțiunile flexibile de distribuire și exportul catre Microsoft Office, Adobe PDF, Adobe AIR și Web vă permit să utilizai instrumentele pe care le aveți deja la dispoziție pentru a distribui infomații către toți utilizatorii.

Pentru nevoi speciale, un kit de dezvoltare (SDK) permite lucrul cu Adobe Flex pentru a realiza vizualizări personalizate, conectori de date și teme utilizănd SAP Crystal Dashboard Design.

Programul oferă un mod nou și intuitiv de lucru pentru integrarea modelelor interactive în programul SAP Crystal Reports. Puteți să realizați grafice interactive, hărți și scenarii what-if în doar câteva minute. Puteți apoi să integrați componentele interactive în SAP Crystal Reports și să le legați la date cu un singur click.

Integrarea este completă și legătura dintre date și modele se realizează automat, eliminând ore de lucru pentru scrierea de cod.

În plus, vizualizările realizate în SAP Crystal Dashboard Design sunt disponibile în formatul Adobe Flash permițănd dezvoltatorilor să le includă în pagini web sau aplicații thick-client.

SAP Crystal Dashboard Design este disponibil pentru Microsoft Windows. Este proiectat pentru a realiza prezentări de date bazate pe Adobe Flas si a construi tablouri de bord din Microsoft Excel sau o sursă de date în timp real. Programul oferă o librărie de grafice, hărți, cadrane, și alte elemente ce permit realizarea de vizualizări de date spectaculoase. Interfața de tip point-and-click vă permite să conectați grafice la date disponibile în foi de calcul sau la date în timp real folosind un feed XML sau servicii Web. Puteți apoi să exportați vizualizările pentru Web sau Microsoft Office sau ca Adobe PDF, Adobe SWF sau Adobe Air.

Pentru mai multe informații despre SAP Crystal Dashboard Design vizitați www.sap.com/sapcrystal.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/tablouri-de-bord-interactive-pentru-factorii-de-decizie