Ai nevoie de o platforma? Noi te ajutam!

BUCURESTI - 22 aprilie 2019

Comunicat tip General in Auto

Te confrunti cu o problema tehnica sau mecanica a autoturismului? Ai ramas in mijlocul unei intersectii din cauza unei defectiuni? Ai uitat sa alimentezi masina cu combustibil iar aceasta nu se mai poate deplasa? Bateria s-a epuizat si nu mai poti porni autoturismul? Ai facut pana de roata si nu se afla nicio vulcanizare in apropiere? Cutia de viteze automata s-a blocat? Ai fost persoana mai putin norocoasa, victima unui accident rutier, iar masina ta nu se mai poate deplasa in conditii de siguranta? Acestea sunt doar cateva dintre motivele care te pot pune in dificultate si cazuri in care ai nevoie de ajutorul unei platforme.

Platforma Bucuresti

Platforma Bucuresti

Te confrunti cu o problema tehnica sau mecanica a autoturismului? Ai ramas in mijlocul unei intersectii din cauza unei defectiuni? Ai uitat sa alimentezi masina cu combustibil iar aceasta nu se mai poate deplasa? Bateria s-a epuizat si nu mai poti porni autoturismul? Ai facut pana de roata si nu se afla nicio vulcanizare in apropiere? Cutia de viteze automata s-a blocat? Ai fost persoana mai putin norocoasa, victima  unui accident rutier, iar masina ta nu se mai poate deplasa in conditii de siguranta? Acestea sunt doar cateva dintre motivele care te pot pune in dificultate  si cazuri in care ai nevoie de ajutorul unei platforme. Majoritatea clientilor considera  ca prima solutie, respectiv apelarea unui prieten pentru a-i cere ajutorul, este cea mai buna; opinia noastra este ca cel mai indicat ar fi sa contacteze un specialist in domeniu.

Compania noastra, Romtractari, ofera  serviciul „Platforma Bucuresti” si iti va sta mereu la dispozitie in orice moment al zilei pentru a-ti oferi asistenta rutiera. Avand o experienta de cel putin 12 ani in acest domeniu. calitatea serviciilor noastre este net superioara altor companii, intrucat autospecialele pe care le detinem sunt noi si dotate cu aparatura de specialitate, moderne, mereu pregatite pentru a va scoate din momentele grele in care va aflati. Suntem disponibili non-stop. Soferii nostri detin o experienta vasta in ceea ce priveste serviciul Platforma Bucuresti, prin sutele de kilometri parcursi in oras prin stres si aglomeratie, ei fiind pregatiti in orice moment pentru o interventie  rapida. Cu totii suntem constienti de numarul mare de masini care circula in Bucuresti, provocand o supraaglomerare urbana, iar in cazul in care intampini vreo problema pe una dintre strazi sau bulevarde tot traficul ramane blocat pana la sosirea echipei de interventie. De aceea rapiditatea este unul dintre cuvintele ce stau la baza increderii oferite de catre dumneavoastra. Va oferim garantia ca vom ajunge la locul stabilit cu dumneavoastra in maxim 30 de minute.

Autospecialele noastre sunt concepute pentru a putea tracta autovehicule de aproape orice dimensiune, incepand de la motociclete si autoturisme, pana la autoutilitare si chiar camioane. Greutatea maxima admisa este de 4500 de kilograme. In functie de dimensiunea si greutatea ce urmeaza a fi tractata pretul poate suferi cateva modificari pe care vi le comunicam de la inceput. Toate tarifele noastre sunt accesibile iar acestea vi se vor comunica telefonic in momentul in care ne contactati, numai dupa ce vom evalua problema pe care o intampinati si tipul de interventie necesara. In momentul preluarii apelului va asiguram ca va aflati pe maini bune. Un specialist in domeniu va prelua solicitarea, va identifica problema pe care o aveti si va comunica tipul de interventie, costurile acesteia si timpul de deplasare pana la adresa stabilita. Toate aceste detalii vor fi transmise echipei de interventie aflate in acea zona iar acestia vor fi pregatiti cu echipamentele necesare. Echipele noastre sunt distribuite in toate sectoarele Bucurestiului dar si  pe zonele limitrofe ale acestuia  pentru a avea siguranta ca vom ajunge la tine in cel mai scurt timp. Colaboram cu cateva service-uri aflate pe raza Municipiului Bucuresti iar alegerea unuia dintre ele va poate oferi un pret accesibil sau chiar discounturi.

Pentru a va usura munca si a scurta timpul pe care il pierdeti pe drum prin traficul aglomerat pana la cel mai apropiat service, avem pregatite autospeciale care pot interveni la fata locului.  De exemplu, pana de roata este una dintre cele mai frecvente probleme la care clientii nostri ne solicita pentru o deplasare la fata locului si doresc reparatia intr-un timp optim pentru a-si putea continua traseul. Apeland la serviciile noastre, veti fi siguri ca reparatia se va efectua in conditii de siguranta si nu veti intampina alte probleme.

Pe langa traficul ingreunat pe care il gasim in Bucuresti, o alta problema majora o reprezinta locurile de parcare care sunt insuficiente raportate la numarul crescut de autoturisme. Datorita acestor imprejurari,  noi venim in ajutorul dumneavoastra, in asa fel incat, pana la rezolvarea defectiunii, sa puteti lasa autoturismul in autohotelul nostru. Avand in vedere cererea crescuta a clientilor ce necesita ajutorul nostru ne-am construit o parcare privata ce va sta la dispozitie in orice moment. In cazul in care nu esti sigur cand si unde iti vei repara masina noi suntem solutia. Parcarea noastra se afla intr-o zona accesibila, dispunem de sisteme de supraveghere video, asadar va oferim cu toata increderea un serviciu de calitate, astfel autoturismul dumneavoastra va stationa in conditii de siguranta. Pretul acestui serviciu este unul corect, accesibil raportat la dimensiunea autovehiculului  si la numarul de zile ce urmeaza a sta in grija noastra. Avand ca obiectiv principal castigarea increderii clientului avem obligatia de a ne pastra intelegerea, asadar odata ce vi s-a comunicat pretul,  acesta nu se va modifica.

Asadar, compania RomTractari cu o vasta experienta ofera serviciul de Platforma Bucuresti in siguranta si incredere si va veni in ajutor pentru rezolvarea problemelor tehnice ori mecanice pe care le intampinati. Autospecialele noastre ajung rapid iar timpul de asteptare este scurt, fapt ce ne claseaza in topul cerintelor dumneavoastra. Calitatea serviciilor oferite ne recomanda, fiind superioara celorlalte firme din domeniu, deci, speram ca vom fi echipa aleasa sa ajunga prima la locul in care ati intampinat dificultati. Suntem intr-o continua dezvoltare incercand sa investim cat mai mult in achizitionarea unor platforme noi si performante crescand pana la maxim calitatea serviciilor noastre. Va suntem mereu la dispozitie cu un program non-stop 24/7 indiferent de conditiile meteo. Firma noastra se bazeaza pe recomandari si de aceea oferim seriozitate, dar ne dorim la randul nostru acelasi lucru din partea clientilor nostri. Daca v-am convins, nu ezitati sa ne contactati in orice moment telefonic sau prin e-mail.

Content written by Alexandra Baditoiu

Despre RomTractari

Cine suntem noi? O familie care a apelat la servicii de tractari, insa nimeni nu a putut sa ne satisfaca cerintele, astfel am vrut sa facem o schimbare si sa construim o companie care sa reprezinte 3 cuvinte cheie: profesionalism, calitate si rapiditate.