Cauti rapiditate si seriozitate in domeniul de Tractari Auto? RomTractari - Partenerul tau de incredere!

BUCURESTI - 18 martie 2019

Comunicat tip General in Auto

Tractari Auto - RomTractari

In secolul XXI, toti ne dorim sa detinem un automobil performant si mai dotat care sa ne ajute sa ne deplasam catre fiecare locatie dorita intr-un timp scurt, oferind si confortul de a calatori singur sau alaturi de persoanele cunoscute, renuntand la mijloacele de transport in comun. Numarul masinilor a crescut radical in ultimii 10 ani, in prezent peste 8 milioane de masini sunt inmatriculate in Romania, statistica care ne-a determinat sa imbunatatim calitatea serviciilor si a echipamentelor furnizate de compania RomTractari . Cei 12 ani de activitate in domeniul tractarilor auto ne-au determinat sa lucram la cele mai inalte standarde cu echipamente moderne, pentru a ne indeplini datoria fata de fiecare client care ne cere ajutorul.

Echipa de Tractari Auto – RomTractari - constituie una dintre cele mai profesioniste si experimentate din intreaga industrie auto. Ne mandrim cu soferi care parcurg mii de kilometri lunar pentru a tracta masini atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara, dar si din orice tara din Uniunea Europeana, care se deplaseaza pana la locatia precizata de client pentru a le oferi asistenta tehnica si mecanica in cazul unor pene de motor, baterie sau de roata in cel mai scurt timp pentru ca acestia sa isi continue calatoria in conditii optime.

O mare parte dintre soferi experimentati au intampinat pe parcursul traseelor probleme la motorul masinii sau al  bateriei si au avut nevoie de asistenta tehnica din partea unui expert in domeniu. Prima oara cand ne confruntam cu o defectiune a masinii avem tendinta sa ne panicam si sa sunam pe cel mai apropiat prieten din zona pentru a ne scoate din impas. Expertii nostri va sugereaza sa va pastrati calmul si sa va ganditi la pericolele la care va expuneti atat dumneavoastra cat si persoana apelata in conditii de trafic extrem, dar sa luati si in calcul posibilitatea ca prietenul dumneavoastra sa nu aiba cunostinte mecanice in legatura cu defectiunea masinii si intr-un final sa realizati ca apelarea unei firme profesioniste de Tractari Auto este cea mai buna solutie. Interventia profesionistilor din cadrul companiei RomTractari reprezinta cel mai eficient si rapid mod in care va puteti relua activitatea in conditii de siguranta.

Piata auto este suprasolicitata, iar firmele care se ocupa cu Tractari Auto sunt din ce in ce mai multe, dumneavoastra nestiind la cine sa apelati din sutele de companii autohtone. Noi va propunem sa analizam cateva aspecte care ne diferentiaza pe noi – RomTractari – fata de celelalte societati de pe piata.

In primul rand, transparenta. Functionam dupa niste valori bine puse la punct tocmai de aceea suntem complet transparenti cand vine vorba de tarife. Dupa lungi discutii am stabilit ca ne dorim sa fidelizam o mare parte din clientii care ne cer ajutorul in situatii dificile,  de aceea tarifele noaste sunt foarte accesibile pentru o masa mare de beneficiari. Experientele anterioare ale persoanelor care ne apeleaza ne-au determinat sa ne mentinem o imagine curata, transparenta si sa nu procedam precum alte firme care se ocupa cu tractarile auto, care precizeaza un pret in momentul apelului, iar la fata locului cer alta suma. Fiecare serviciu este calculat in mod diferit, in functie de dimensiunea masinii, tonajul acesteia si echipamentele folosite in functie de fiecare defectiune. Nu va lasati pacaliti de sumele mici cu care companiile doresc sa va atraga, pentru ca aproape toate au costuri ascunse care sunt cerute in momentul in care toata procedura a luat sfarsit, iar dumneavoastra nu aveti de ales decat sa platiti o suma nejustificata. Informati-va, cautati recenzii despre societatile cu care doriti sa colaborati pentru a va asigura ca faceti alegerea corecta si ca o sa beneficiati de un serviciu de calitate, la cele mai bune preturi.

In al doilea rand, profesionalismul si rapiditatea cu care ne desfasuram activitatea. Experienta de peste un deceniu isi spune cuvantul in privinta companiei RomTractari. Suntem printre singurele societati care detine cele mai performante autospeciale, echipate pentru interventii rapide si care sunt in fiecare minut pregatite sa plece catre locatie. Ne dorim ca persoanele care ne trec pragul sa apeleze din nou la noi, iar acest lucru se observa prin portofoliul nostru extins care cuprinde parteneri cu care colaboram de ani de zile. In aproximativ 30 de minute de la preluarea apelului de catre personalul nostru din dispecerat, echipa noastra va ajunge la orice locatie din Bucuresti si va ofera asistenta mecanica si tehnica pentru a va putea continua drumul fara nicio avarie. Indiferent de tonajul autovehiculului noi va suntem de ajutor si va oferim servicii de tractare oriunde in Romania, dar si in Uniunea Europeana, detinand Licenta de Transport si a Asigurare CMR. Sutele de beneficiari ale serviciilor noastre s-au declarat profund multumiti de profesionalismul cu care soferii nostri si-au desfasurat activitatea, tractand catre Romania masini noi sau aducand la cererea clientului in tara autoturisme de diferite dimensiuni si tonaje. RomTractari este cu siguranta cea mai buna alegere si puteti sa ne apelati in program non-stop pentru a va rezolva orice problema tehnica sau mecanica.

RomTractari se ocupa exclusiv cu tractarea si diagnositicarea autovehiculelor oprite pe Autostrada Soarelui, A2, Autostrada Bucuresti-Ploiesti, A3, si Autostrada Bucuresti-Pitesti, A1. Solicitarile multiple de tractare pentru aceste autostrazi ne-au determinat sa dublam numarul autospecialele care patruleaza zonele si care sunt pregatite constant sa intervina in rezolvarea defectiunii automobilului dumneavoastra. Toate tarifele noastre sunt accesibile, din momentul efectuarii apelului catre personalul nostru, echipa de interventii va sosi catre dumneavoastra cat mai repede posibil, iar noi vom taxa o suma corecta pe kilometru. Nu ezitati sa ne contactati la orice ora din zi sau din noapte in legatura cu problema cu care va confruntati pentru a va trimite imediat un echipaj la locatia dumneavoastra.

Asadar, pentru orice fel de defectiune de tip mecanic sau tehnic care va pune in dificultate traseul noi suntem solutia problemelor dumneavoastra. Experienta noastra, echipa de profesionisti, dar si autoutilajele complet dotate cu echipamente de ultima generatie sunt atuurile cu care ne mandrim de peste un deceniu de activitate. Va oferim servicii de tractare la cel mai corect tarif si in cele mai profesioniste conditii in orice situatie, indiferent de dificultatea acesteia. Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate, astfel atat masina dumneavoastra cat si echipajul nostru vor ajunge in siguranta la locatie, fara niciun fel de incident.

Content written by Ion Ana-Maria

Despre RomTractari

Cine suntem noi? O familie care a apelat la servicii de tractari, insa nimeni nu a putut sa ne satisfaca cerintele, astfel am vrut sa facem o schimbare si sa construim o companie care sa reprezinte 3 cuvinte cheie: profesionalism, calitate si rapiditate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romtractari/cauti-rapiditate-si-seriozitate-in-domeniul-de-tractari-auto-romtractari-partenerul-tau-de-incredere