ronaldo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ronaldo

 • ronaldo. Editura Preda Publishing

  ronaldo

  Bucuresti - 29 June 2017

  Comunicat de Adserving iAgency

  ... ronaldo. - Nu fi absurd, nu am trimis pe nimeni pe Pamant, raspunde ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fotbal , editura preda publishing , ronaldo , messi , carti inspirationale

 • ronaldo. el clasico spania

  ronaldo

  Bucuresti - 26 October 2018

  Comunicat de Tipzor Media SRL

  Duminică, 28 octombrie, este programat un nou episod din El Clasico, Barcelona vs Real Madrid fiind una dintre cele mai așteptate confruntări sportive din întreagă lume. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre ronaldo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ronaldo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ronaldo. Informatiile despre ronaldo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ronaldo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ronaldo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.