Compania ROPECO la EXPOSHOP 2018, expozitie dedicata industriei de retail din ROMANIA

BUCURESTI - 21 mai 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Logistica/Transport, Retail, Farmaceutic

Solutii pentru cash management prezentate la Expo Shop 2018 de catre compania ROPECO.
Compania noastra este o societate mixta romano-elvetiana, cu o experienta de peste 24 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial.

La Exposhop, expoziție dedicată industriei de retail, oaspetele nostru special, Hagen Hoehl, Vice-presedinte Glory Global Solutions, ne-a acordat suportul la standul ROPECO, oferind informații importante cliențiilor despre noile tehnologii din domeniu.

La conferința Future Retail Solutions, din cadrul expoziției, domnul Hagen a vorbit despre  trenduri și soluții pentru SMART cash management în industria de retail.

România se bazează foarte mult pe numerar, aproape 93% și este pe locul 3 în Europa. Astfel, retailerii de mâine trebuie sa regândeasca abordarea lor, iar strategiile pentru retail trebuie să includă un plan care să conțină toate nevoile și cerințele consumatorilor.

ROPECO, principalul furnizor local de solutii si echipamente in domeniul procesarii de numerar, promoveaza pe piata din Romania solutii self-service dedicate sectorului de retail.

CashInfinity este o solutie complexa pentru domenii de afaceri diverse, inclusiv pentru retail, pe care ROPECO o implementeaza in Romania. Solutia versatila este dezvoltata de catre compania japoneza Glory Global Solutions si optimizeaza fluxurile de numerar din retail pana la back office-ul unei banci. Printre cele mai importante avantaje ale solutiei CashInfinity se regasesc: reducerea costurilor de gestionare a numerarului (inclusiv optimizarea necesarului de monede), optimizarea cash flow-ului, securitatea procesului, diminuarea si chiar inlaturarea risculului privind furtul intern. Conceputa sa revolutioneze atat front office-ul, cat si back office-ul unei companii, solutia CashInfinity inglobeaza cea mai noua generatie de echipamente destinate optimizarii fluxurilor de numerar din retail.

www.ropeco.ro, www.cashinfinity.ro

Despre ROPECO Bucuresti S.R.L.

De ce ROPECO Bucuresti? ROPECO Bucuresti este o societate mixta romano-elvetiana, cu o experienta de peste 24 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial. Firma noastra a inceput prin a fi o companie mica, insa prin politici de management si marketing judicios selectate si aplicate, ROPECO a devenit una din cele mai reprezentative si de succes companii din domeniul sau de activitate.