CONFERINTA RETAIL CASH MANAGEMENT organizata de GOVNET impreuna cu ROPECO Bucuresti

BUCURESTI - 14 mai 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Retail, Farmaceutic

“Solutions for SMART cash flow and cost savings in retail industry’’ a fost tema principală la conferinta RETAIL CASH MANAGEMENT, organizată de compania GOVNET împreună cu ROPECO București, in data de 8 Mai, la hotel Intercontinental.

CASHINFINITY SOLUTIONS

CASHINFINITY SOLUTIONS

 THE SMART WAY TO PERFORMANCE 

ROPECO

“Solutions for SMART cash flow and cost savings in retail industry’’  a fost tema principală la conferinta RETAIL CASH MANAGEMENT, organizată de compania GOVNET împreună cu ROPECO București.

Printre alte lucruri interesante desfasurate la eveniment, au fost dezbatute si ultimele strategii și tehnologii inovatoare disponibile pentru o gestionare eficientă a numerarului în segmentul de retail.

La intrebarea: ”De ce tehnologia inovatoare pentru SMART Cash Management ar reprezenta o opțiune pentru jucatorii importanți din piata de retail?’’

Răspunsurile sunt simple:

- pentru optimizarea productivității angajatului si securitate

- pentru o transabilitate crescută si transparența fluxului de numerar

- pentru beneficii  și concentrarea mai mare pe consumatorul final

Demonstrația live a tehnologiilor inovatoare, CASHINFINITY SOLUTIONS CI 10 / CI 200, de la GLORY GLOBAL SOLUTIONS, a fost un beneficiu real pentru participanții la eveniment.

Momentul cel mai audiat al evenimentului a fost prezentarea făcută de către domnul Hagen Hoehl, Vicepreședinte Retail EMEA, GLORY GLOBAL SOLUTIONS, care a inclus in expunerea sa subiecte extrem de interesante pentru industria de retail: costuri reduse în managementul numerarului, automatizarea proceselor, inovare și tehnologia inteligentă.

www.cashinfinity.ro, www.ropeco.ro

 

Despre ROPECO Bucuresti S.R.L.

De ce ROPECO Bucuresti? ROPECO Bucuresti este o societate mixta romano-elvetiana, cu o experienta de 25 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial. Firma noastra a inceput prin a fi o companie mica, insa prin politici de management si marketing judicios selectate si aplicate, ROPECO a devenit una din cele mai reprezentative si de succes companii din domeniul sau de activitate.
www.ropeco.ro, www.cashinfinity.ro, www.ropecoshop.ro