ROPECO va face cunoscuta noua gama de echipamente multifunctionale laser BROTHER

BUCURESTI - 24 iunie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie, IT&C, Media / Publicitate

Noutatile verii de la compania ROPECO, cu retea de service si consultanta nationala: multifunctionale laser BROTHER mai rapide, mai ieftine.

ROPECO vine in intampinarea clientilor sai cu modele din noua gama de echipamente multifunctionale laser BROTHER. Compania a creat si dezvoltat intotdeauna o grija deosebita fata de client si pretentiile sale justificate, asigurand astfel servicii ireprosabile in conditii de comert civilizat, iar cheia succesului a reprezentat-o tot timpul sporirea volumului de servicii prestate si imbunatatirea calitatii acestora - consultanta, livrare, instalare echipamente; instruire personal; service si intretinere echipamente -, la niveluri mult superioare celor existente acum pe piata.

ROPECO va face cunoscuta  noua gama de echipamente multifunctionale laser BROTHER

Prin politici de management si marketing judicios selectate si aplicate, avand pe termen lung ca principal scop satisfactia clientului, ROPECO a devenit in ultimii 20 de ani una dintre cele mai reprezentative si de succes companii din domeniul echipamentelor de birou din Romania.  

ROPECO s-a impus pe piata gratie strategiilor adoptate cu succes, folosirii in mod corespunzator a resurselor de capital si  prin investirea continua a disponibilitatilor in noi "oportunitati" de afaceri,  dezvoltand astfel relatii de colaborare fructuoase cu producatori de echipamente de birou de renume international(BROTHER, HSM, KONICA MINOLTA, MOTOROLA, ZEBRA, DATALOGIC, CAB).

Producatorul japonez BROTHER International, partener ROPECO, este unul din liderii mondiali in echipamentele de printare. Echipamentele multifunctionale produse de cei de la BROTHER se bazeaza pe tehnologia de tip laser monocrom. Ultima serie de echipamente, conceputa cu cea mai avansata tehnologie are un design compact, premiat in numeroase randuri, cu functii integrate all-in-one (imprimanta color, scanner, copiator si fax) si este de acum prezenta si pe piata din Romania.

 

Cum economisesti timp si poti avea un cost scazut pe pagina folosind imprimarea pe ambele fete cu un multifunctional la un pret exceptional.

Noile modele DCP 7055, DCP 7060D, MFC 7360N si MFC 7460DN printeaza la mare rezolutie cu o viteza de pana la 26 ppm, fiind gata de imprimare in doar 9 secunde iar capacitatea mare de alimentare cu hartie de 250 coli reduce considerabil frecventa de reincarcare. In plus, prin alimentatorul manual permite printarea eficienta pe diverse tipuri si formate de plicuri.

Toate echipamentele functioneaza cu cartuse de inalta productivitate cu care se pot printa pana la 2600 pagini sau chiar mai mult  folosind functia Toner Save Mode. Costul pe pagina poate fi si el scazut considerabil utilizand pentru printare duplexul automat, implicit printarea pe ambele fete ale unei coli.

Un eficient management de administrare al imprimarii poate fi implementat cu usurinta datorita optiunilor de scanare direct de pe e-mail, imagine sau fisiere OCR (MFC-7460DN).

Consultanta la achizitie: va ajutam sa alegeti echipamentul potrivit!

Stim ca achizitia unui echipament de birou nu este usoara, multe denumiri, multe functii, cand tu vrei doar sa functioneze. Contactati-ne la 021 /317.37.50 sau pe e-mail la  office@ropeco.ro si intreaba ce iti trebuie. Un consultant te va ajuta sa alegi un echipament potrivit, nici mai complex decat iti trebuie, nici mai scump.

 

In armonie cu mediul inconjurator – zgomot redus, consum mic, reciclare cu sprijinul companiei ROPECO.

Cele 4 noi echipamente utilizează cartuse si cilindri ce pot fi  inlocuiti individual, in functie de nevoi. Dupa utilizarea completa, cartusul golit poate fi reciclat cu usurinta, tot ceea ce trebuie facut este sa fie completat un formular pe site-ul companiei Brother. Consumul redus de energie, performanta excelenta si nivelul scazut de zgomot sunt confirmate de prestigioase certificare de mediu precum "Energy Star" si "Der Blaue Engel."

 

Satisfactia clientilor este politica firmei ROPECO de aproape 20 de ani.

 

Despre ROPECO Bucuresti S.R.L.

ROPECO Bucuresti este o societate mixta romano-elvetiana, infiintata in anul 1993, cu o experienta de aproape 20 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial.
Un avantaj major al firmei ROPECO este faptul ca detine o retea nationala de service care acopera tot teritoriul tarii!
O caracteristica importanta a companiei o reprezinta organizarea interna conform standardelor de: management al calitatii ISO 9001:2008, managementul mediului ISO 14001:2004, managementul sanatatii si al securitatii ocupationale OHSAS 18001:2007, ECOTIC protectia mediului inconjurator.

Mai multe informatii pot fi obtinute la ROPECO de pe site-ul www.ropeco.ro

S.C. ROPECO BUCUREŞTI SRL
Telefon: 004 021 317 37 50 / 004 021 317 28 51, Fax: 004 021 317 39 06, E-mail: office@ropeco.ro