Unghii acrilice în confortul casei tale

BUCURESTI - 29 ianuarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Realizarea manichiurii acasă este o metoda excelentă de relaxare. Sigur că și mersul la salon este terapeutic pentru multe femei. Însă, practicarea acestui proces în intimitatea casei noastre poate fi mai comod și mai accesibil din punct de vedere financiar.
O soluție pentru persoanele care își doresc o manichiura rezistenta și care nu necesită foarte multe produse este reprezentată de unghiile acrilice.

model unghii acrilice

model unghii acrilice

Avantajele unghiilor acrilice

Spre deosebire de gel, acrilul este mai rezistent. Acesta sare mai greu de pe unghie, nu se crapă si nu se dezlipește la fel de ușor ca gelul. Este o soluție mai rezistentă pentru doamnele care nu își pot proteja mâinile in totalitate atunci când realizează treburile casnice.
Un alt avantaj important este că nu necesită o lampa UV. Acrilul se usucă rapid pe măsură ce se lucrează cu el.

Produsele necesare unei manichiuri cu acril

Primul pas in aplicarea unghiilor tehnice este reprezentat de curățarea unghiei naturale. Pentru asta vom avea nevoie de un set de manichiura cu ajutorul căruia să împingem cuticula de pe unghie. Este recomandat să nu o tăiem, ci numai să o împingem spre deget, in special daca suntem începătoare. Acest lucru va împiedica rănirea la următorul pas și anume pilirea suprafeței unghiei. Pilirea se va face superficial, cât sa îndepărtăm luciul cu ajutorul unui buffer. Pilirea excesivă poate deteriora unghia naturală. Apoi praful trebuie îndepărtat in totalitate cu ajutorul unei perii. Pe Rosse.ro sunt disponibile toate produsele menționate la prețuri accesibile.
După ce am curățat unghia, aceasta trebuie degresată. Trebuie îndepărtate uleiurile naturale pentru o mai buna aderență a acrilului. Pentru degresare se poate folosi un cleaner degresant sau acetona pură.
Dacă ne dorim o lungime mai mare a unghiilor se pot aplica tipsuri. Acestea ne vor permite sa alegem lungimea dorită. Insa, după lipire, trebuie si ele pilite. Este foarte important sa nu uităm acest pas.

O opțiune mai ușor de folosit pentru începători este pudra acrilică de tipul dipping powder. Este mult mai ușor sa lucrezi cu ea, având in vedere că pudra acrilică in combinație cu un activator se usucă foarte repede.
Pe unghia pregătită anterior se va aplica base coat dipping powder, adică stratul de bază pentru unghii acrilice. Acesta va face ca pudra acrilică să adere mai bine. Unghia pregătită cu primul strat va fi introdusă in borcanul cu pudră acrilică. Peste primul strat de acril se aplică activator dipping powder după care se aplică un nou strat de pudră. In general se vor aplica 3 straturi de pudra acrilică, peste fiecare dintre ele aplicându-se si activatorul. La ultimul strat se va aștepta uscarea, după care se va pili unghia până la forma sa finală.
După fiecare aplicare a pistei, se va îndepărta cu atenție excesul cu ajutorul unei pensule, atat de pe unghie, cât si de pe cuticulă sau deget.
După ce unghia are forma si lungimea dorită se aplică un strat final de Top coat, care va sigila si va proteja acrilul.

Pe rosse.ro veti găsi o gamă largă de pudră acrilică de tipul dipping powder, precum si toate celelalte produse necesare realizării unei manichiuri acrilice.
Momentele de relaxare de care ne bucurăm la salon pot fi savurate și in intimitatea casei noastre. Pentru asta Rosse.ro va pune la dispoziție o gamă largă de produse profesionale, precum accesorii pentru păr, produse pentru unghii cu gel sau unghii acrilice și produse de cosmetică.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rosse-ro/unghii-acrilice-in-confortul-casei-tale