Brandul de mobilă high-end Rovere anunță lansarea noului program de afiliere

BUCURESTI - 12 iunie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, IT&C, Retail, Imobiliare

Rovere, cunoscutul brand Italian de mobilă din România, lansează un serviciu propriu de afiliere, consolidându-și astfel prezența digitală. Începând cu luna iunie, programul de afiliere devine disponibil pe site, oferind oportunitatea tuturor celor interesați să promoveze produse de înaltă calitate și să obțină venituri garantate pentru fiecare comandă finalizată prin intermediul link-urilor personalizate.

Afiliere

Afiliere

Programul de afiliere vizează creatorii de conținut, designeri de interior, arhitecți, influenceri, dar și alte persoane juridice care au capacitatea de a livra trafic consistent către site-ul rovere.ro. Avantajele acestui program de afiliere sunt cu atât mai atractive cu cât domeniul de activitate permite o valoare medie per achiziție considerabilă, astfel comisionul de 7.5% garantează o monetizare eficientă a canalelor utilizate de afiliați. Timpul de păstrare a cookie-ului este de 30 zile, asigurând astfel recompensarea contribuției afiliaților chiar și în cazul unei decizii de achiziție întârziate.

 

„Prin activarea acestui program propriu de afiliere ne asigurăm că putem oferi beneficii maxime viitorilor noștri parteneri, dar și clienților. Dorința noastră este să fim cât mai aproape și relevanți pentru cei care își doresc mobilier și servicii de design de calitate. Din acest motiv, selecția afiliaților va fi atent gestionată, fiecare având account manager dedicat. Momentan, programul de afiliere va fi lansat în format beta, urmând ca până la sfârșitul anului 2024 să înregistrăm feedback-ul partenerilor și să îmbunătățim acolo unde este necesar,” declara Daniel Stan, eCommerce Manager Rovere.

 

Rovere rămâne unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier de lux din România, impunându-se prin profesionalism, calitate și inovație. Compania aduce mereu un concept nou în domeniu, urmărind liniile de trend internațional și ultimele tendințe atât în mobilier și decorațiuni, cât și în curente artistice contemporane. Printre produsele găsite în portofoliu se regăsesc mobilierul de dormitor, canapele, mese și scaune, dar și mobilier la comandă cum ar fi bucătăriile sau dressingurile.

 

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Rovere și descoperiți oportunitățile oferite de noul program de afiliere.

Taguri: Casadesignserviciimobilierafiliererovere
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rovere/brandul-de-mobila-high-end-rovere-anunta-lansarea-noului-program-de-afiliere