www.Rovinieta.Online – servicii specializate gratuite de gestiune a parcului auto pentru roviniete.

Cluj - Napoca - 22 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Stim ca poate fi foarte dificil sa urmaresti toate scadentele pentru autovehiculele din compania ta. Rovinietele (Taxele de Drumuri Nationale si Autostrazi din Romania) nu fac exceptie mai ales ca amenzile pentru neachitarea lor sunt foarte mari. Compania noastra preia gratuit responsabilitatea tuturor acestor scadente la rovinieta si taxe de drum din Romania.

Rovinieta Online

Rovinieta Online

 Suntem alaturi de clientii nostri cu solutii inovatoare menite sa usureze activitate de management a flotelor auto. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, o echipa dedicata si pasionata - suntem cei mai buni. Haideti sa lucram impreuna! 

Dan Ciceu – General Manager

Serviciile oferite de catre Rovinieta Online catre companiile private sau de stat atat din Romania, cat si din strainatate sunt fara taxe suplimentare. Tarifele rovinietelor sunt stabilite prin reglementari legale specifice, iar compania noastra nu percepe taxe suplimentare.

 

- disponibilitate non-stop;

- istoric roviniete si documente de plata;

- confirmare instanta prin email;

- alerte de expirare gratuite;

- optimizare scadente;

- verifica rovinieta gratuit pentru tot parcul auto;

- oferta personalizata.

 

METODE DE LUCRU CURENTE:

A.    Emitere roviniete online cu personalul clientului prin intermediul unui software dedicat; servicii integral gratuite, fara suprataxe.

B.    Emitere roviniete online cu personalul nostru prin intermediul unui software dedicat:

- plasarea comenzilor de roviniete prin intermediul unui tabel de comanda standardizat;

- manager de cont dedicat, cu experienta relevanta in domeniu; 

- servicii integral gratuite, fara suprataxe.

 

Pentru oricare dintre variantele de colaborare de mai sus, dar si pentru o oferta personalizata pentru compania dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Roviniete.Online este o marca Casier Total S.R.L. – distribuitor autorizat al Companiei Nationale de Administrare A Infrastructurii Rutiere din Romania (C.N.A.I.R. S.A.)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rovinietaonline/www-rovinieta-online-servicii-specializate-gratuite-de-gestiune-a-parcului-auto-pentru-roviniete