Darurile Naturii-hrana si frumusetea oferite de natura

BUCURESTI - 9 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Bucuresti, 20-22 noiembrie, Teatrul National Bucuresti-Expozitie “DARURILE NATURII-hrana si frumusetea oferite de natura”.


In perioada 20-22 noiembrie 2009 va invitam la Teatrul National Bucuresti la DARURILE NATURII- expozitie cu produse bio-naturale: produse ale bucatariilor internationale, suplimente nutritive naturale, cosmetice naturale etc.

Darurile Naturii-hrana si frumusetea oferite de natura

Moft, trend sau alegere inteligenta si sanatoasa ? Departe de a fi un simplu capriciu, alimentele bio-organice sunt o necesitate si o alegere inteligenta, desi, pentru moment, aceasta piata este una de nisa in Romania.

Ce inseamna produse BIO-ORGANICE?
Inseamna ca in compozitia lor nu intra nici un compus nociv pentru sanatatea ta. O alimentatie BIO ofera siguranţa, fiind garantată de agricultura ecologică.

Publicul tinta: Sunt asteptati cu mic, cu mare, toti cei care vor sa aiba grija de sanatatea lor atat in vederea unei mai bune informari, cat si pentru achizitionarea de produse.


Aceasta expozitie ofera sansa alegerii unui stil de viata sanatos pentru oricine! Viaţa BIO iti aduce avantaje pe termen lung!

Despre Royal Expo

Bucuresti, 20-22 noiembrie, Cercul Militar National-Expozitie “DARURILE NATURII-hrana si frumusetea oferite de natura”. In perioada 20-22 noiembrie 2009 va invitam la Teatrul National Bucuresti la DARURILE NATURII- expozitie cu produse bio-naturale: produse ale bucatariilor internationale, suplimente nutritive naturale, cosmetice naturale etc.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe coordonatele de mai jos:
•Nicoleta ALBERT - 0720-206.636 - nicoleta_albert@yahoo.com, royalexpo2@gmail.com;
•Elena TACHE - 0747. 273. 600 - royalexpo3@gmail.com;

royalexpo3@gmail.com