DARURILE NATURII-hrana si frumusetea oferite de natura

Locul desfasurarii: Cercul Mililitar National

Organizator: Royal Expo

DARURILE NATURII-hrana si frumusetea oferite de natura

In perioada 20-22 noiembrie 2009 va invitam la Cercul Militar National la DARURILE NATURII- expozitie cu produse bio-naturale: produse ale bucatariilor internationale, suplimente nutritive naturale, cosmetice naturale etc.


Moft, trend sau alegere inteligenta si sanatoasa ? Departe de a fi un simplu capriciu, alimentele bio-organice sunt o necesitate si o alegere inteligenta, desi, pentru moment, aceasta piata este una de nisa in Romania.

Ce inseamna produse BIO-ORGANICE?
Inseamna ca in compozitia lor nu intra nici un compus nociv pentru sanatatea ta. O alimentatie BIO ofera siguranţa, fiind garantată de agricultura ecologică.

Publicul tinta: Sunt asteptati cu mic, cu mare, toti cei care vor sa aiba grija de sanatatea lor atat in vederea unei mai bune informari, cat si pentru achizitionarea de produse.


Aceasta expozitie ofera sansa alegerii unui stil de viata sanatos pentru oricine! Viaţa BIO iti aduce avantaje pe termen lung!


Elena Tache

Despre ROYAL EXPO

Bucuresti- 3 Decembrie 2009, Lansarea Revistei TRUSA PENTRU PARINTI , Romexpo

Va invitam la lansarea Revistei “TRUSA PENTRU PARINTI” care va avea loc joi, 3 decembrie 2009, ora 12:30 in cadrul Targului pentru Copii “Kidex”, la ROMEXPO (la scena din pavilionul 17). Printre invitati se numara specialisti in psihologia familiei, cadre didactice, parinti, copii si mass-media. Va stam la dispozitie de joi 3 decembrie pana duminica 6 decembrie in cadrul targului si vom raspunde cu mare drag intrebarilor dumneavoastra si de asemenea veti putea discuta chiar cu consilierul revistei noastre.

Participare: Intrare libera