NoteInCatalog pentru Romania!

Brasov - 14 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

RoyalBit lanseaza proiectul NoteInCatalog pentru Romania!

NoteInCatalog este aplicatia de tip catalog electronic scolar dezvoltata de RoyalBit si utilizata de peste 290 de institutii de invatamant la nivel national.

NoteInCatalog permite cadrelor didactice introducerea de note, absente si mesaje catre parintii elevilor, calculeaza automat mediile conform regulamentului scolar in vigoare, intocmeste rapoartele specifice activitatii scolare, permite parintilor accesul la situatia scolara a elevului, permite parintilor transmiterea de mesaje catre orice utilizator.

„NoteInCatalog este in primul rand o unealta foarte importanta pentru institutia de invatamant datorita faptului ca permite gestiunea centralizata si accesul foarte rapid la orice informatie cu privire la situatia scolara a unui elev. Modulul de raportare inclus in aplicatie va accentua necesitatea utilizarii acesteia prin rapiditatea centralizarii si afisarii informatiilor. Posibilitatea comunicarii facile cu parintii elevilor si accesul in orice moment al zilei la situatia scolara a copiilor este o necesitate in Romania zilelor noastre in care ne dorim in primul rand sa fie diminuat absenteismul si crescuta performanta. Acest lucru nu poate fi infaptuit de catre parinti decat printr-o monitorizare permanenta, alternativa a carnetului de note, asa cum este NoteInCatalog.” declara Cosmin PRIBOI, directorul de vanzari al grupului RoyalBit.  

Orice institutie de invatamant preuniversitar poate participa la acest proiect si poate beneficia gratuit de licenta de utilizare pentru catalogul electronic NoteInCatalog.

Parintii elevilor din institutia de invatamant care acceseaza acest proiect vor avea acces gratuit la aplicatia NoteInCatalog pe tot parcursul derularii proiectului.

Licenta de utilizare se acorda pentru patru ani scolari consecutivi. Numarul de licente disponibile pentru proiectul NoteInCatalog pentru Romania este limitat. Oferta este supusa unor termene si conditii. Proiectul „NoteInCatalog pentru Romania” nu se adreseaza institutiilor de invatamant care utilizeaza deja aplicatia.

Pentru ca o institutie sa poata participa la proiectul NoteInCatalog pentru Romania, trebuie sa acceseze site-ul www.noteincatalog.ro si sa urmeze pasii de inscriere.

„In urma prezentarii proiectului „NoteInCatalog pentru Romania” catre Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, reprezentantii acestuia au decis implementarea aplicatiei NoteInCatalog in toate institutiile de invatamant preuniversitar din judet, urmand ca in decursul acestei luni NoteInCatalog sa transmita catre fiecare institutiei de invatamant din Bistrita-Nasaud datele de acces si informatii complete cu privire la utilizarea aplicatiei” a mai declarat Cosmin PRIBOI.