INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!
Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.

Aboneaza-te la RSS feed

RSS Feeds

Aboneaza-te la RSS si primesti in timp real comunicatele de presa si evenimentele publicate pe site.

Alege ce vrei sa primesti *

Alege categoriile care te intereseaza * [toate]

Propune categorie

Click aici daca vrei sa primesti pe adresa ta de e-mail comunicatele de presa si evenimentele publicate pe site

Ce este RSS

RSS (Really Simple Syndication) este un sistem modern prin care se pot obtine gratuit si in timp real comunicatele de presa publicate pe www.comunicatedepresa.ro.

RSS-ul presupune accesul automat la titlurile comunicatelor de presa, la sumarul acestora si la link-urile catre continutul integral aflat pe www.comunicatedepresa.ro.

Cum poate fi utilizat serviciul RSS

Pentru a beneficia de serviciile RSS, utilizatorul are nevoie de un software destinat citirii informatiilor RSS. Exista un numar mare de aplicatii software pentru RSS, cele mai multe dintre ele fiind gratuite. Programele disponibile sunt aplicatii tip desktop care pot fi descarcate si instalate pe computerul personal.

Care sunt avantajele RSS-ului

RSS-ul este un mod eficient de a primi notificari atunci cand pe website-urile alese de utilizator, precum comunicatedepresa.ro, apar noutati din domeniul de interes selectat. Astfel, in locul vizitelor repetate pentru a cauta noutati din domeniul de interes, RSS-ul va trimite informatiile automat.

Alegand o anumita categorie se poate obtine URL-ul RSS asociat, care va fi vizibil in campul "Address" din browser-ului tau. Se copiaza acest URL si se urmeaza instructiunile pentru a putea configura aplicatia RSS utilizata.

Cum poate fi utilizat RSS-ului in comunicatedepresa.ro

Pentru a utiliza serviciul RSS Comunicate de Presa, se aleg din lista de mai jos acele categorii care corespund domeniilor de interes, se selecteaza RSS titlul categoriei si se urmeaza instructiunile pentru configurarea accesului aplicatiei la serviciul RSS.

Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept