RTC Holding


Descrierea companiei RTC Holding

Despre SAP:

SAP este liderul mondial în furnizarea de aplicaţii software pentru afaceri. Astăzi, SAP are peste 33 200 de clienţi în mai mult de 120 de ţări. Aplicaţiile SAP sunt proiectate atât pentru companiile medii cât şi pentru organizaţiile globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicaţii şi integrare SAP NetWeaver, aplicaţiile SAP permit companiilor din întreaga lume să îşi imbunătăţească relaţiile cu clienţii şi partenerii, să îşi eficientizeze activitatea şi să obţină avantaje semnificative în cadrul întregii organizaţii. Procesele cheie dintr-un număr variat de industrii sunt cuprinse în funcţionalităţile oferite de cele peste 25 de aplicaţii adaptate pentru domenii de afaceri. Cu subsidiare în peste 50 de ţări, compania este listată la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE, cu simbolul “SAP”. (Mai multe informaţii pe www.sap.com).
SAP România s-a înfiinţat în 2002, activitatea sa fiind concentrată pe vânzări şi marketing precum şi pe dezvoltarea versiunilor localizate ale aplicaţiilor SAP. Cu o cotă de piaţă de 24,2% în 2004 (conform IDC) şi 165 de clienţi în România, SAP este liderul pieţei de aplicaţii software pentru afaceri din România.

Despre Sistec-SBsol:

“Sistec-SBsol” reuneste o echipa de peste 150 de specialisti, oferind un pachet diversificat de solutii si servicii IT pentru afaceri: consultanta pentru organizarea fluxurilor de business ale companiei, consultanta pentru implementari ERP si CRM, mentenanta software si hardware, dezvoltare web si software customizat, instalare si adminstrare retele, hosting baze de date si site-uri web. Serviciile pot fi integrate in pachete complexe de solutii software si de infrastructura “la cheie”, care se implementeaza dupa o analiza atenta a obiectivelor si exigentelor clientului.
(Pentru mai multe informatii: www.sbsol.ro)

Pe langa Divizia de Solutii IT Sistec-SBsol, Grupul RTC este prezent, de asemenea, pe zona de retail IT&C (prin brand-ul Best Computers) si pe piata de distributie IT (prin Divizia ProCa).
In 2005, Grupul RTC a obtinut un rulaj de 237 milioane euro, din care 25% provin din activitatile desfasurate pe piata de IT.
Pentru 2006, cifra de afaceri estimata la nivelul intregului Grup pe zona IT este de 100 milioane euro, mai mult de 30% din rulajul total estimat de Grup (300 milioane euro) pentru finele acestui an.

Comunicate RTC Holding :

Vezi toate comunicatele companiei RTC Holding.