1 Iunie – Te aşteptăm să ne distrăm împreună de Ziua ta in Diverta

BUCURESTI - 30 mai 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Clovni, face painting şi alte surprize


joi, 1 Iunie şi vineri, 2 Iunie la petrecerea data de Diverta

Se apropie Ziua Copilului! Diverta s-a pregătit şi anul acesta cum se cuvine: alături de partenerii ei - HP, Toymania, Atlas Technical Trading, Carte Blanche, Morocolor, Corint Junior – organizează o mega petrecere pentru cei mici, şi nu numai. Sunt bineveniţi toţi cei care, pentru o zi, vor să redevină copii.
Atmosfera va fi întreţinută de animatori, clovni care vor realiza tot felul de face painting-uri, maşinuţe, concursuri de desen, poezie, modelaj şi, bineînţeles, premii peste premii pentru toţi prichindeii.

Petrecerea va avea loc în magazinul Diverta din Plaza România şi în Diverta din Bucureşti Mall, vineri, 1 iunie şi sâmbătă, 2 iunie începând cu orele 17.00.

Îi aşteptăm alături de noi şi de partenerii noştri pe toţi copiii care vor să se simtă răsfăţaţi şi pe părinţii ce vor să resimtă o parte din copilărie, fie şi pentru câteva ore.

Vino şi tu pe 1 şi 2 iunie, în Diverta Plaza şi Diverta Bucureşti Mall, la o petrecere care te face să nu mai vrei să fii mare!

Despre RTC Holding

Reţeaua de magazine Diverta este parte integrantă a diviziei Diverta din Grupul RTC, alături de Depozitul de Carte şi Media (platforma de distribuţie de carte, media şi jucării) şi de companiile licenţiate Euro Entertainment Enterprises (film) şi Best Distribution (jocuri video). În 2006, Divizia Diverta a realizat o cifra de afaceri de 38 de milioane de euro, reprezentând o creştere cu 20% faţă de 2005.


Pentru relatii suplimentare:
Dana Amzoiu
Account manager Divizia Diverta
Departament Relatii Publice RTC Holding
e-mail: dana.amzoiu@rtc.ro; mobil: 0722 500 749; tel/fax: (021) 408 30 30

dana.amzoiu@rtc.ro