STRATEGII, TEHNICI SI TACTICI AVANSATE DE NEGOCIERE 18-19 decembrie 2006

BUCURESTI - 11 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Administratori companii, directori generali, directori vanzari, key acountant sunt invitati sa participe la ultimul curs organizat anul acesta de catre RTH CONSULTING INTERNATIONAL

 Prezentarea generala a programului
 Negocierea
 Cerinte privind calitatile negociatorilor
 Etapele procesului de negociere
 Pregatirea negocierii
 Echipa de negociatori
 Bariere si capcane in negociere
 Strategii in negociere
 Tehnici in negociere
 Tactici in negociere
Programul are ca scop pregatirea cursantilor in vederea atingerii de maxima eficienta; sa cunoasca care sunt avantajale si dezavantajele pe care le prezinta procesul de negociere; sa isi stabileasca obiectivul negocierilor; sa constientizeze care sunt calitatile native ale unui negociator; care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurga in vederea desfasurarii unei negocieri; cum sa urmareasca derularea contractelor agreate in negociere; sa intocmeasca un plan de negociere; sa obtina conditii avantajoase folosind capcane in negociere

Despre RTH CONSULTING INTERNATIONAL

Cursul se va desfasura in salile de conferinta, U-BUSINESS CENTER (UZINEXPORT) din Bdul. Iancu de Hunedoara nr. 8 (Pta Victoriei langa City Bank), Sector 1, Bucuresti, intre orele 9.00-18.00.
DURATA CURSURILOR: 16 ore per curs; PRET: 630 RON+TVA per participant per curs. Pretul include suportul de curs, pauza de cafea, masa de pranz, certificat nominal de participare.

Cursurile vor avea un pronuntat caracter practic. Pe durata zilelor de instruire se vor parcurge obiectivele specifice fiecarui curs in parte, etapele fiind ilustrate de aplicatii practice.

Materialele pentru instruire corespund unui standard profesional de inalt nivel cuprinzand: videoproiectie, suport de curs pentru participanti, studii de caz, simulari, metode creative-roll play, diplome nominale de participare.
 In cazul in care participantul renunta la cursul rezervat, RTH ramburseaza 50% din costul cursului.
 20% discount pentru un numar mai mare de 5 particianti/curs/Companie
 Pentru un numar mai mare de 9 participanti/curs/Companie, cursul poate fi organizat la sediul clientului
 Plata se va face dupa primirea de catre RTH Consulting a formularului de inscriere si eliberarea facturii proforma
Irina Vuta: 0751199901