Comunicate Ruxandra PRedescu (freelancer)

Compania Ruxandra PRedescu (freelancer) a emis 2 comunicate de presa

 • Programul TINERET al Comisiei Europene: Conferinta internationala extraordinara la Bucuresti

  BUCURESTI - 25 octombrie 2004

  Bucuresti, 25 octombrie 2004 – In zilele de 28 si 29 octombrie a.c., ANSIT organizeaza la Bucuresti, Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, conferinta internationala “New Europe – New Generation”, manifestare aflata sub Inaltul patronaj al premierului Romaniei, domnul Adrian Nastase.

  Principalele obiective ale conferintei sunt crearea, la tinerii lideri din sfera societatii civile din Romania, a unei viziuni comune care sa permita dezvoltarea unei platforme coerente de dialog social orientata de obiectivul strategic national de politica externa, integrarea Romaniei in UE, promovarea “unitatii in diversitate” ca principiu director de gandire si actiune in perspectiva extinderii Uniunii Europene si analizarea posibilitatilor de initiere, in colaborare cu Delegatia Comisiei Europene in Romania, a unui forum regional de informare si dezbatere pentru tinerii lideri din sfera societatii civile.
      comunicatul de presa

 • De astazi, Judetul Ilfov are un prim Centru de Informare Europeana pentru Tineret

  BUCURESTI - 3 septembrie 2004

  Bucuresti, 3 septembrie 2004 – Astazi, la Primaria orasului Voluntari, a avut loc deschiderea oficiala a primului Centru de Informare Europeana pentru Tineret din judetul Ilfov, proiect finantat de catre ANSIT prin Programul TINERET al Comisiei Europene.
  Proiectul reprezinta o colaborare reusita intre autoritatile locale (Primaria Voluntari), societatea civila (Asociatia Nationala de Lobby si Negociere) si organismele guvernamentale (ANSIT). La conferinta de presa prilejuita de aceasta ocazie au participat domnii Florin Pandele, primar Voluntari, Cristian Rizea, director general ANSIT si Marius Bulgaru, presedinte ANLN.    comunicatul de presa