RVX Manager - Tehnologia Cloud Computing in Romania! Dezvolta-ti afacerea cu cel mai NOU sistem ERP!

BUCURESTI - 13 iulie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Constructii, Finante / Contabilitate

Cel mai nou sistem de dezvoltare a afacerii, bazat pe tehnologia Cloud Computing, este prezent acum si in Romania!
Dupa ce a fost implementat cu succes in Marea Britanie si Statele Unite, Viami Solution s-a gandit la aceasta solutie ca la o modalitate moderna si eleganta de dezvoltare a afacerii si pentru companiile din Romania. Reprezinta viitorul in ceea ce priveste sistemele ERP si constituie o evolutie naturala a organizarii proceselor din cadrul unei firme. Conceptul „cloud” trebuie inteles ca un avantaj competitiv, oferit printr-o serie de caracteristici integrate intr-o platforma de business, bazata pe cea mai noua tehnologie. Pentru ca fiecare afacere este diferita, RVX Manager a fost gandit ca o solutie deschisa si flexibila, cu capacitatea de a se adapta nevoilor companiei tale, cu minimum de efort si cost.
Puteti opta pentru pachetul complet RVX Manager sau il puteti alege ca pe un sistem auxiliar la cel pe care deja il aveti. Deci nu trebuie neaparat sa va inlocuiti vechiul sistem ERP, ci sa-l completati cu campuri si module de dezvoltare specifica afacerii dumneavoastra.

Dezvolta-ti afacerea cu RVX Manager!

Dezvolta-ti afacerea cu RVX Manager!

Fiecare modul din sistemul RVX Manager este pregatit sa raspundă unei activitati si unei evidente complexe si sa usureze foarte mult modul de lucru. Totul se face in mod automat, eliminand eroarea umana.

Noutatile din pachetul RVX Manager usureaza considerabil desfasurarea proceselor de afaceri, prin:

    - Aplicatia Web based cu interfata AJAX, care va permite acces la date oriunde si oricand, de pe orice suport portabil cu web browser. Este nevoie doar de conexiune la internet.

    - Integrarea cu webshop-urile cu care firma colaboreaza, prin sincronizarea in timp real a comenzilor lansate de catre clienti, cu procesul de facturare si livrare din solutia ERP. Informatiile cu privire la articole se actualizeaza permanent in urma modificarilor facute in webshop. RVX Manager permite un control si o analiza eficienta a datelor financiare si comerciale cu privire la cumparari, vanzari, incasari, plati, gestiunea stocuri, profit etc.

    - Actualizare in timp real - Upgrade-urile, intretinerea si administrarea sistemului au loc doar online, eliminand timpul pierdut alocat actualizarii unui sistem clasic.

    - Lucru cu volum mare de date si navigare rapida.

    - Instalare pe server propriu.

RVX Manager este conceput ca un sistem deschis. Porneste de la un program standard si poate fi personalizat si dezvoltat rapid cu documente, campuri, functii, rapoarte si module specifice fiecarui domeniu de activitate. La pachetul standard pot fi adaugate programe speciale, cum este RVX Cub, modulul de analiza a datelor, care ajuta in procesul decizional.

Puteti testa gratuit modulele standard pe calculatorul propriu, prin instalarea versiunii demo (http://www.rvx.ro/demo-erp/). Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru www.rvx.ro.

Despre Rvx Manager

Inainte de anul 2000, grupul de firme Viami a furnizat solutii informatice care au imbunatatit profitabilitatea si competivitatea firmelor.
Programul de gestiune si contabilitate lansat si dezvoltat atunci, a suferit imbunatari permanente pana in ziua de astazi, pe baza feedback-ului primit de la clienti.
Pe baza experientei acumulate, firma Viami Solution a dezvoltat si pentru Romania o solutie software flexibila si deschisa, care se adapteaza nevoilor fiecarei afaceri, bazata pe tehnologia Cloud Computing!