Access Financial Services IFN S.A. lanseaza -Creditul pentru finantare TVA-

BUCURESTI - 26 iulie 2010

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Access Financial Services IFN S.A.una dintre cele mai dinamice companii de pe piata serviciilor financiare lanseaza primul produs de finantare ce vine efectiv in ajutorul companiilor afectate de cresterea TVA.

Avand in vedere ca achitarea TVA catre stat se face la emiterea facturii, insa incasarea acesteia are loc de cele mai multe ori in termen de 1 pana la 3 luni, uneori chiar si mai mult, presiunea pe lichiditate este extrem de mare.

In aceste conditii o majorare cu 5% a TVA conduce la lichiditati si mai scazute si la o presiune si mai mare pe organizarea fluxului de numerar.

Pentru a veni in ajutorul companiilor, AFS a lansat “Creditul pentru finantarea TVA”, destinat in principal pentru achitarea TVA-ului dar si a celorlalte taxe catre bugetul de stat. Este o finantare extrem de rapida, flexibila, cu costuri rezonabile pentru care nu se solicitata garantii materiale, ci doar cesiunea asupra unor creante ale societatii.

“Introducerea acestui produs de finantare le-a adus clientior nostri acea gura de oxigen necesara pentru continuarea fara sincope a activitatii, chiar in conditiile schimbarii bruste a legislatiei fiscale” declara d-na Liana Mirea, director general AFS.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-access-financial-services-ifn-s-a-/access-financial-services-ifn-s-a-lanseaza-creditul-pentru-finantare-tva-