Access Financial Services - IFN S.A. locul I in Top Profit Romania 2010

BUCURESTI - 26 august 2010

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Access Financial Services - IFN S.A., institutie financiara nebancara specializata in acordarea de solutii financiare flexibile pentru companii, s-a clasat pe locul 1 - IMM, domeniul financiar - in Top Profit Romania 2010 realizat de portalul www.listafirme.ro .

Clasamentul este realizat tinand cont de profitul aferent anului 2009 inregistrat de companiile care au ca domeniu principal de afaceri domeniul ‘Alte intermedieri financiare’, conform datelor de bilant.
Aceasta pozitie de top este rezultatul strategiei adoptate de catre Access Financial Services IFN SA, bazata in principal pe oferirea de servicii financiare flexibile, respectiv de credite pentru capital de lucru perfect adaptate nevoilor societatilor comerciale, strategie ce a condus atat la mentinerea profitabilitatii cat si a numarului de clienti fideli institutiei.

Liana Mirea, directorul general al Access Financial Services IFN SA, declara: “Pe fondul unei economii afectate de criza, 2009 a fost un an al provocarilor, din care invingatori au iesit doar cei care au stiut sa-si adapteze strategia la noile conditii de piata - mult mai dure si mai restrictive decat cele anterioare. Datorita structurii extrem de adaptabile a ofertei de credit practicate inca de la inceput de institutia noastra, am fost capabili sa raspundem in timp util si cu flexibilitatea necesara nevoilor clientilor nosti, reusind sa le oferim un suport real pentru continuarea afacerilor in acelasi timp cu mentinerea marjelor de profitabilitate ale institutiei, pe fondul scaderii dobanzilor fata de anul anterior.”