AFS a devenit membru ARF

BUCURESTI - 15 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie

Access Financial Services- IFN SA (“ AFS ”) a devenit membru al Asociatiei Romane de Factoring (“ARF”)

 Mintea se injoseste prin asocierea cu cei inferiori ei. Prin asocierea cu cei egali ei, ajunge la egalitate, iar cu cei superiori, devine superioara 

Hitopadesa

Access Financial Services- IFN SA (“AFS”) a devenit recent  membru al Asociatiei Romane de Factoring (“ARF”) 

Astfel, AFS s-a alaturat unui grup de elita al institutiilor financiare din Romania, grup care isi propune sa obtina recunoasterea si promovarea intereselor comunitatii de factori in Romania.

Si in trecut, AFS s-a aflat printre foarte putinele institutii financiare din Romania care acorda credite societatilor comerciale fara a solicita ipoteci, gajuri pe active, sau alta forma greoaie de garantare.

Creditele acordate de AFS se bazeaza, in majoritatea cazurilor, pe “garantii vii”, adica pe insasi activitatea curenta a clientului.

Obtinerea statutului de membru al ARF este de aceea pentru AFS o evolutie naturala, institutia financiara nebancara propunandu-si sa ofere clientilor sai, pe langa creditul clasic, si operatiuni de factoring.  Acestea includ administrarea creantelor, sprijin in recuperare si dupa caz, finantarea acestora.

“Prin participarea la Asociatia Romana de Factoring, AFS doreste sa contribuie activ la dezvoltarea acestei piete si la promovarea unor relatii de parteneriat intre finantatori, in interesul tuturor clientilor acestora.”, declara Liana Mirea, directorul general al societatii

 

Taguri: creditAFSfactoring