AFS livreaza incredere

BUCURESTI - 8 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Industrie

Access Financial Services IFN SA, institutie financiara nebancara cu vocatia creditarii IMM-urilor, ajuta clientii sa isi evalueze eficient partenerii si le furnizeaza acestora, pe langa fondurile necesare dezvoltarii afacerii, si increderea de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea.

AFS livreaza incredere
 Încrederea este balamaua uşii spre succes. 

Mary O'Hare Dumas

Access Financial Services IFN SA (“AFS”), finantatorul rapid al companiilor, acorda credite fara solicitarea de garantii complicate (ipoteci, gajuri etc.), doar cu garantiile intrinseci activitatii societatii creditate, respectiv creante.

 

Dar asta nu e tot: clientii AFS sunt ajutati sa isi evalueze corect partenerii, deoarece  AFS acorda finantare odata cu evaluarea financiara a acestora.  Fara cost suplimentar.

 

Apeland la creditele oferite de catre AFS, o companie castiga de doua ori:  castiga increderea furnizorilor, carora le plateste la timp; castiga, totodata,  o imagine clara asupra bonitatii clientilor proprii.

 

“Creditarea IMM-urilor este un domeniu in care toata lumea se pricepe si despre care toata lumea vorbeste. AFS chiar o realizeaza, zi de zi.  Si nu oricum, ci livrand incredere clientilor sai”, declara Liana Mirea, director general AFS

Taguri: creditfinantare