Factoring rapid pentru companii

BUCURESTI - 7 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Tehnologie

Estimarea de creștere economică a României în 2014 a fost revizuită pozitiv de la 2,1 % la 2,3% în contextul unui climat de evidentă instabilitate. Conform ultimelor informații prezentate de Institutul Național de Statistică, se conturează pentru perioada februarie - aprilie 2014 o tendinţă de creştere moderată în industria prelucrătoare, construcţii și în sectorul de comerţ şi servicii, în raport cu cele trei luni anterioare. Cu toate acestea, rigiditatea în acordarea de împrumuturi pentru IMM-uri şi afaceri start-up, combinată cu deciza guvernului de a alege o politică fiscală de austeritate, împing afacerile mici spre o lipsă acută de lichidităţi.

Factoring rapid pentru companii
 În contextul intensificării creșterii economice, parteneriatul companie - finanțator devine esențial. 

Liana Mirea, Director General AFS

Propunerea AFS pentru finanțarea pe termen scurt a unei afaceri este una simplă și rapidă: FACTORING

Serviciul de factoring oferă unei societăți posibilitatea de a transforma imediat în lichidități facturile emise. Facturile rezultate din livrările de bunuri, executări de lucrări și prestări de servicii vor fi finanțate de către AFS în numai 24 de ore de la semnarea contractului de factoring.

Asigurarea fluxului de numerar se realizează simplu iar afacerea nu mai devine dependentă de momentul încasării facturilor, gestiunea și colectarea acestora fiind preluată de către noi. În plus, facilitatea de factoring fără regres contribuie la reducerea gradului de îndatorare a societății. Noi întelegem că fiecare business este diferit, de aceea toate produsele noastre sunt personalizate și lipsite de birocrație.

AFS vine în întâmpinarea nevoilor de finanțare ale companiilor printr-o politică de creditare flexibilă și adaptată cerințelor pieței.