Finantari pentru start-up

BUCURESTI - 16 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Exista un creditor care poate finanta afaceri start-up: Access Financial Services IFN SA

Access Finanical Services IFN SA

Finantare pentru start-up?

Da. Chiar si o firma recent infiintata poate primi finantare, atata vreme cat clientii sai sunt de incredere.

Exista finantatori pentru acest tip de afacere?

Da. Access Financial Services  IFN SA (“AFS”), institutie financiara nebancara reglementata de catre BNR, ofera credite pentru capital de lucru si societatilor recent infiintate.

Exista avantaje in a contracta un astfel de credit? Da. AFS  ofera clientilor sai infiintati de curand posibilitatea de a-si folosi activitatea proprie chiar ca garantie pentru credit, pastrandu-si capitalul si activele fixe detinute la infiintare pentru indeplinirea planului de afaceri pe termen lung. Totul cu maximum de flexibilitate si in cel mai scurt timp.

Cum reuseste AFS sa realizeze ceea ce alti creditori nu ofera:  finantarea afacerilor care abia au inceput?

“Pe langa deplina dedicare pentru afacerile clientilor nostri, le oferim acestora beneficiul unei analize complete si atente a  potentialilor lor clienti, precum si posibilitatea de a-si  construi - prin colaborarea cu AFS - propria credibilitate si bonitate. Ne tratam toti clientii in mod personalizat, fiecare dintre acestia fiind un partener important  pentru noi, impreuna cu care dorim sa construim o relatie de afaceri de cea mai buna calitate“  declara Liana Mirea, director general  Access Financial Services IFN SA

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-access-financial-services-ifn-s-a-/finantari-pentru-start-up