Garantiile “vii”. Credite fara garantii materiale, pentru societati comerciale.

BUCURESTI - 24 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Logistica/Transport

Daca va vindeti bunurile sau serviciile la termen si primiti de la clienti bilete la ordin, nu le lasati sa stea in sertarele birourilor. Puteti obtine credit cu ajutorul lor.

Access Financial Services- IFN SA (“AFS”) este printre foarte putinele institutii financiare din Romania care acorda credite societatilor comerciale fara a solicita ipoteci, gaj pe active, sau alta forma greoaie de garantare.

Garantiile “vii”. Credite fara garantii materiale, pentru societati comerciale.

Creditele acordate de AFS se bazeaza, in majoritatea cazurilor, pe “garantii vii”, adica pe insasi activitatea curenta a clientului.

Daca  va vindeti bunurile sau serviciile la termen si primiti de la clienti bilete la ordin, nu le lasati sa stea in sertarele birourilor. Puneti-le sa lucreze pentru dumneavoastra. Biletele la ordin pe care le tineati pana acum la birou pentru a fi  incasate abia la scadenta va pot aduce  bani instantaneu, prin creditele de la AFS.

 AFS, promotorul creditului rapid si fara complicatii destinat companiilor, garanteaza ca veti primi raspunsul - privind acordarea sau nu a creditului - in maximum o zi  lucratoare de la  transmiterea documentatiei complete.

 

Telefon: 021.310.49.01

Fax: 021.310.49.02

E-mail:office@afsromania.ro

http://www.afsromania.ro