S.C Activision Marketing S.R.L


Descrierea companiei S.C Activision Marketing S.R.L

Despre Activision Marketing
Activision Marketing este cea mai creativa agentie interactiva pe segmentul FMCG – Fast Moving Consumer Goods. In 2007, Activision Marketing a participat pentru prima data la Internetics, festivalul industriei online din Romania, unde a primit premiul “Cel mai bun website pentru produse de consum rapid”, pentru proiectul “Diamantele Chio”. De asemenea, a fost nominalizata de mai multe ori in alte sectiuni, in final fiind agentia interactiva cu cele mai multe proiecte pe segmentul FMCG.
Printre marcile pentru care Activision Marketing a realizat proiecte web se numara: Chio, Holsten, Kit Kat, Joe, Lion, Orangina, Skol, Tuborg etc.

Agentia Activision Marketing are in portofoliu o serie de proiecte online: site-urile newz.ro, BusinessTime.ro, SuperStiri.ro. newz.ro este primul site de stiri generaliste care a pus la dispozitie abonatilor serviciul de trimitere a stirilor prin email. newz.ro a fost lansat in 2001, iar in prezent numara 55.000 de abonati.
BusinessTime.ro este o comunitate de afaceri virtuala si primul site care analizeaza complet, luna de luna, o tema de interes economic.

Comunicate S.C Activision Marketing S.R.L :

Vezi toate comunicatele companiei S.C Activision Marketing S.R.L.