Comunicate S.C Activision Marketing S.R.L

Compania S.C Activision Marketing S.R.L a emis 4 comunicate de presa

 • BUCURESTI - 30 iulie 2008

  Agentia interactiva Activision Marketing a lansat www.tuborg.ro, primul website 3D din Romania.
  www.tuborg.ro este primul site din Romania realizat 3D, cu tehnologiile Papervision si Action Script 3.
  Ce aduce nou aceasta tehnologie in constructia unui website? Papervision reuseste sa reproduca ideea de perceptie tridimensionala si de miscare in spatiu.
  Navigarea este interactiva, complet la dispozitia vizitatorilor, care au libertatea de a naviga si de a descoperi noutatile Tuborg intr-un mod inovativ si distractiv.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 12 februarie 2008

  Buna, sunt SuperMona si tocmai m-am lansat pe Internet. Va prezint site-ul SuperStiri.ro, ultima creatie a agentiei interactive Activision Marketing. SuperStiri.ro este cea mai noua revista a presei de divertisment, life style, mondenitati si vedete din lumea intreaga. Lansat sub sloganul “Trenduri, fitze & rochitze”, site-ul cuprinde 7 sectiuni: de can-can, superbitatzi, fitze, life-style, politica, de la ei, de la noi, sport.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 10 ianuarie 2008

  „În 2008, Wizz Air estimează că va transporta 1.000.000 de pasageri”, a declarat în exclusivitate pentru BusinessTime.ro Natasa Kázmér, Director Corporate Communications & Public Affairs al Wizz Air. „Din mai 2008, vom avea 3 aeronave la bazele din România şi aproximativ 100 de angajaţi locali”, a mai afirmat Kázmér.
  În interviul acordat BusinessTime.ro, Directorul de Corporate Communications & Public Affairs al Wizz Air vorbeşte pe larg despre evoluţia companiei de la înfiinţare până în prezent, despre piaţa zborurilor low-cost din România şi din lume.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 9 noiembrie 2007

  Pentru al doilea an consecutiv, United Romanian Bereprod Breweries (URBB) a desemnat Activision Marketing SRL drept compania care se ocupa cu dezvoltarea suportului online al campaniei Tuborg Christmas Brew - “Dai de baut, Mosule!”, care se desfasoara la nivel national in perioada 3 noiembrie – 31 decembrie 2007.    comunicatul de presa