Adina SRL lanseaza articole noi pentru protectia muncii!

BUCURESTI - 12 august 2009

Comunicat tip General in Social

S.C. ADINA S.R.L., producator si furnizor omologat de tinute militare, si-a extins gama de produse! Acum puteti comanda online pe www.echipamentemilitare.ro sau la oricare din showroom-urile noastre din Galati, Bucuresti si Sibiu, salopete de protectie cu grad inalt de functionalitate.

Adina SRL lanseaza articole noi pentru protectia muncii!

Societatea noastra are o experienta de peste 18 ani in productia si furnizarea de tinute militare, imbracaminte de protectie, incaltaminte, instrumente optice si protectie balistica pentru institutiile : Armata Romana, Jandarmeria, Politia si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Despre S.C. ADINA S.R.L.

De peste 18 ani suntem un 'furnizor de solutii' pentru clientii si partenerii nostri, iar respectul si grija fata de acestia ne determina sa ramanem constanti in eforturile noastre de a le oferi o gama completa de echipamente de protectie de o calitate ireprosabila, la preturi accesibile.
Va invitam sa ne descoperiti pe www.adina.com.ro . De asemenea, pentru orice alte informatii ne puteti contacta la numarul gratuit 0800 700 710.

marketing@adina.com.ro