Avcom Entertainment

Avcom Entertainment


Descrierea companiei Avcom Entertainment

Despre AJR Shows

AJRShows aduce la evenimentul tau solutii complete audio-video, holograma 3D, videoproiectie full HD, solutii interactive, lumini si scenotehnica indoor si outdoor pentru expozitii, conferinte si concerte.
Tehnologia de ultima ora si echipamentele proprii verificate periodic ne dau posibilitatea de a-ti crea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care iti confera un avantaj clar fata de concurenta.
Din portofoliu AJRShows fac parte companii importante din domeniile de publicitate, FMCG, auto, media si presa, HoReCa.

Serviciile noastre includ:
•Holograma 3D, videoproiectie full HD
•Solutii interactive
•Inchiriere video display-uri (Ecrane Led, Ecrane PLASMA, Ecrane LCD, Ecrane de proiectie si retroproiectie)
•Inchiriere echipamente pentru regie video
•Video Content
•Filmare
•Sonorizare profesionala
•Inchiriere echipamente de scenotehnica si lumini

Despre Randstad

Randstad este o companie specializata in solutii din domeniul de lucru flexibil si servicii de resurse umane. Gama de servicii include plasare de personal temporara si permanentă inhouse, profesionisti, cautare si selectie si solutii HR. De la achizitionarea Vedior în 2008, Grupul Randstad este al doilea mare furnizor de servicii de HR din lume, ocupand una din primele trei pozitii in Argentina, Belgia si Luxemburg, Canada, Chile, Franţa, Germania, Grecia, India, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia , Spania, Elveţia si Marea Britanie, precum si pozitii importante in Australia si Statele Unite ale Americii. La sfarsitul anului 2009 Randstad avea aproximativ 25,500 de angajati care activau in peste 4100 sucursale si locatii inhouse, in 44 de tari din intreaga lume. Randstad a generat profit de 12.4 miliarde € in 2009. Randstad a fost fondata in 1960 si are sediul in Diemen, Olanda.
Pentru mai multe informaţii accesati www.randstad.com.

Despre Musion System Ltd

Musion ® Systems Limited este o companie cu capital integral privat si licentiatorul exclusiv la nivel global pentru sistemul de proiectie Eyeliner ™. Eyeliner ™ este unic si protejat de brevete acordate in tari din intreaga lume. Musion ® este in principal o companie de acordare a licentelor de proprietate intelectuala. Afacerea se bazeaza pe exploatarea unui numar de brevete care au fost emise pentru producerea Pepper\'s Ghost, folosind folie special proiectata in loc de sticla.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.musion.co.uk

Despre Musion Academy

Musion Academy deschide tehnologia sa brevetata si licentiata pentru artisti, permitand nu doar aflarea unor informatii privind procesele de productie si strategii creative in proiectie holografica, dar mai ales permite o abordare inovativa in crearea de materiale video.

Comunicate Avcom Entertainment :

Vezi toate comunicatele companiei Avcom Entertainment.