Campania “Porcii zboara, Hologramele exista!” numai la Radio Guerilla si GoldFM

BUCURESTI - 4 februarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Noua campanie “Porcii zboara si Hologramele exista” demarata de AJRShows comunica prin intermediul undelor radio o prezenta inovatoare in domeniul organizarii evenimentelor. Hologramele exista! Campania propune o invitatie neconventionala pentru toti cei care au ochi pentru advertisingul si prezentarile de impact.

Campania “Porcii zboara, Hologramele exista!” numai la Radio Guerilla si GoldFM

Creativ, ideea a avut la baza reactia celor mai sceptici: “Holograme? … cand or zbura porcii!” Pentru noi provocarea a insemnat o viziune de viitor si ne-a ambitionat sa aducem o solutie inovatoare, care sa incante si sa capteze in totalitate atentia si interesul publicului. Daca nici tu nu crezi ca e posibil un brand awareness crescut cu 53%, rata de retentie 64%, 30% raspuns, nu crezi ca invitatii tai pot fi uimiti si incantati deopotriva, vino sa vezi Holograma3d.


Noi am inceput anul in forta si venim deja cu noutati! Ce zici de Holograme interactive? Cum ti s-ar parea sa poti aduce brand-ul tau mai aproape de public? Noi avem solutia care te poate ajuta sa ii redai personalitatea fara a mai avea nevoie de vreun speaker. Acum si brandul tau poate prinde viata prin intermediul solutiilor interactive.


Scrie-ne pe info@ajrshows.ro sau suna la 021 332 41 18 si programeaza-te la showroom ca sa vezi cu ochii tai!


Asteptam cu nerabdare sa te uimim!

Despre Avcom Entertainment

Despre AJR Shows

AJRShows aduce la evenimentul tau solutii complete audio-video, holograma 3D, videoproiectie full HD, solutii interactive, lumini si scenotehnica indoor si outdoor pentru expozitii, conferinte si concerte.
Tehnologia de ultima ora si echipamentele proprii verificate periodic ne dau posibilitatea de a-ti crea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care iti confera un avantaj clar fata de concurenta.
Din portofoliu AJRShows fac parte companii importante din domeniile de publicitate, FMCG, auto, media si presa, HoReCa.

Serviciile noastre includ:
•Holograma 3D, videoproiectie full HD
•Solutii interactive
•Inchiriere video display-uri (Ecrane Led, Ecrane PLASMA, Ecrane LCD, Ecrane de proiectie si retroproiectie)
•Inchiriere echipamente pentru regie video
•Video Content
•Filmare video
•Sonorizare profesionala
•Inchiriere echipamente de scenotehnica si lumini

Joanne Roibu
021/332 10 46

jroibu@ajrshows.ro