CEO-ul Randstad apare ca si holograma in 26 de locatii din intreaga lume intr-o singura zi

BUCURESTI - 28 octombrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

CEO-ul Randstad, a doua companie de recrutare ca marime din lume, a facut un pas fara precedent in domeniul tehnologiei, motivat de ambitia sa de a vorbi cu toti cei 28,000 de angajati, cu ocazia celei de-a 50-a aniversare a companiei.

Ben Noteboom, a vorbit pe scena ca si holograma in cadrul unei festivitati desfasurata simultan intr-un numar record de 26 de locatii, din 18 tari diferite. Ben a rostit un discurs inregistrat în 4 limbi (engleza, olandeza, germana si franceza) si subtitrat in 9 limbi.

Musion, producatorul exclusiv pentru Eyeliner ™, este compania din spatele acestei tehnologii holografice brevetate. Musion a colaborat cu o retea de 16 distribuitori internationali si cu Randstad pentru a crea acest spectacol fenomenal la nivel global. Consultandu-se indeaproape cu Randstad, pentru a asigura succesul fiecarui spectacol, Musion a acţionat ca societate de productie, design, consultanta, creatie si executie tehnica pentru elementul holografic din fiecare locatie.

Pe langa discursul CEO-ului, o alta aparitie holografica a revenit DJ-ului Markus Schulz, care a lansat fiecare petrecere cu un remix exclusiv 2010 a temei muzicale a corporatiei Randstad, “Good to know you”. Cei mai populari DJ din fiecare tara au trecut apoi in lumina reflectoarelor si au intretinut atmosfera în toate locatiile din întreaga lume.

Pentru a sarbatori aniversarea a 50 de ani cu imagini uimitoare, Randstad, s-a alaturat companiei Musion in formarea si sprijinirea talentelor emergente in artele vizuale. Astfel cele doua companii au colaborat cu Academia Musion (mai multe informatii mai jos), pentru a sponsoriza un concurs de arte vizuale la nivel mondial. Cu ajutorul Musion, artistii vizuali au folosit sistemul holografic pentru expunerea creatiilor in toate cele 26 de locatii si vor fi jurizate online de cei 28,000 de angajati ai companiei Randstad prezenti la eveniment. Acest concurs fara precedent a atras articipanti din intreaga lume, de la artisti noi, cum ar fi VJ Super Geek din Australia si Ventoline VJ dinTokyo, la nume mai bine cunoscute, cum ar fi Shantell Martin din New York şi New Opera Hero din Londra. Castigatorul va primi trofeul si un premiu in valoare de 3000 de euro in cadrul Galei MAMA`s din Londra, in decembrie 2010 (mai multe informatii despre acest lucru mai jos).

Ainsley Henn, Channel Development Manager, Musion, a declarat: “Acesta a fost cel mai mare proiect si cea mai mare provocare pana la ora actuala, dar, in acelasi timp, a fost o experienta foarte placuta si plina de satisfactii. Randstad a avut incredere deplina in abilitatile noastre tehnice, fapt ce ne-a permis sa luam decizii rapide si sa colaboram eficient cu cei 16 parteneri directi implicati in proiect. Acest proiect dovedeste ca Musion ofera un serviciu la nivel global si astept cu nerabdare sa lucram cu mai multe persoane si societati comerciale, pe o scara internationala.”

Pornind din Tokyo pana in Los Angeles, locatiile au fost Argentina, Australia, Belgia, Canada (Montreal, Toronto), China (Shanghai), Germania, India (Bangalore, Chennai, Hyderbad, New Delhi si Mumbai), Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Elveţia, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii (Boston Atlanta si LA).

AJR Shows, partener Musion, a fost numita in calitate de societate de productie si asistenta tehnica pentru festivitatile din Varsovia, Polonia. Alexandru Roibu, GM AJR Shows, a declarat: “a fost un mare privilegiu sa facem parte din acest proiect global uimitor, reflecta stransa colaborare pe care o desfasuram cu Musion Systems Limited si profesionalismul de care dam dovada in realizarea proiectelor in care ne implicam”.

Scurta descriere a tehnologiei

Imaginea 3D este creata prin procedee unice Musion de captare a imaginii HD video si de folia brevetata Eyeliner ™. Miscarea lina se datoreaza frame rate-ului Musion mai rapid, care creeaza estomparea naturala a marginilor unei imagini, necesara pentru ca o imagine 3D sa para reala.

Despre Avcom Entertainment

Despre AJR Shows

AJRShows aduce la evenimentul tau solutii complete audio-video, holograma 3D, videoproiectie full HD, solutii interactive, lumini si scenotehnica indoor si outdoor pentru expozitii, conferinte si concerte.
Tehnologia de ultima ora si echipamentele proprii verificate periodic ne dau posibilitatea de a-ti crea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care iti confera un avantaj clar fata de concurenta.
Din portofoliu AJRShows fac parte companii importante din domeniile de publicitate, FMCG, auto, media si presa, HoReCa.

Serviciile noastre includ:
•Holograma 3D, videoproiectie full HD
•Solutii interactive
•Inchiriere video display-uri (Ecrane Led, Ecrane PLASMA, Ecrane LCD, Ecrane de proiectie si retroproiectie)
•Inchiriere echipamente pentru regie video
•Video Content
•Filmare
•Sonorizare profesionala
•Inchiriere echipamente de scenotehnica si lumini

Despre Randstad

Randstad este o companie specializata in solutii din domeniul de lucru flexibil si servicii de resurse umane. Gama de servicii include plasare de personal temporara si permanentă inhouse, profesionisti, cautare si selectie si solutii HR. De la achizitionarea Vedior în 2008, Grupul Randstad este al doilea mare furnizor de servicii de HR din lume, ocupand una din primele trei pozitii in Argentina, Belgia si Luxemburg, Canada, Chile, Franţa, Germania, Grecia, India, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia , Spania, Elveţia si Marea Britanie, precum si pozitii importante in Australia si Statele Unite ale Americii. La sfarsitul anului 2009 Randstad avea aproximativ 25,500 de angajati care activau in peste 4100 sucursale si locatii inhouse, in 44 de tari din intreaga lume. Randstad a generat profit de 12.4 miliarde € in 2009. Randstad a fost fondata in 1960 si are sediul in Diemen, Olanda.
Pentru mai multe informaţii accesati www.randstad.com.

Despre Musion System Ltd

Musion ® Systems Limited este o companie cu capital integral privat si licentiatorul exclusiv la nivel global pentru sistemul de proiectie Eyeliner ™. Eyeliner ™ este unic si protejat de brevete acordate in tari din intreaga lume. Musion ® este in principal o companie de acordare a licentelor de proprietate intelectuala. Afacerea se bazeaza pe exploatarea unui numar de brevete care au fost emise pentru producerea Pepper's Ghost, folosind folie special proiectata in loc de sticla.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.musion.co.uk

Despre Musion Academy

Musion Academy deschide tehnologia sa brevetata si licentiata pentru artisti, permitand nu doar aflarea unor informatii privind procesele de productie si strategii creative in proiectie holografica, dar mai ales permite o abordare inovativa in crearea de materiale video.

Irina Ezeanu
irina@ajrshows.ro