Public delectat, multumit, cumparator!

BUCURESTI - 20 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Evenimentele de vara, dureaza mai mult timp pentru ca timpul zboara atunci cand te simti bine! Distractia publicului de la evenimentele companiilor costa! Daca vara asta te gandeai sa-ti scurtezi evenimentele, AJRShows te invita sa te razgandesti! Cu acelasi buget, AJRShows te ajuta sa prelungesti durata evenimentelor de vara! 5 zile=3 zile, 10 zile=6 zile, 30 zile=20 zile

Nu doar caldura, spectacol!
Evenimentele de vara sunt concepute pentru ca publicul tau odihnit, aflat in vacanta este un excelent receptor de mesaje. Stim ca experientele audio-video sunt cele care marcheaza comunicarea publicitara. Publicul este relaxat si gata sa iti primeasca mesajul, sa retina evenimentul tau spectaculos si sa povesteasca mai departe. Clientul castigat astfel se transforma in consumatorul brandului tau! Vara, compania ta trebuie sa faca din orice sponsorizare un adevarat spectacol.

5 zile=3 zile, 10 zile=6 zile, 30 zile=20 zile
In cazul in care compania ta se gandea sa scurteze evenimentele de vara, AJRShows iti propune sa te razgandesti. AJRShows, furnizorul solutiilor complete audio-video a gasit cheia pentru o promovare eficienta care sa iti aduca rezultatele dorite: 5 zile=3 zile, 10 zile=6 zile, 30 zile=20 zile! Astfel, iti pui in evidenta brandul, iti distrezi publicul si iti maresti numarul clientiilor!

Intra pe www.ajrshows.ro sau www.holograma3d.ro si afla mai multe!
Scrie-ne pentru o oferta sau consultanta la info@ajrshows.ro sau telefoneaza la 021 332 41 18!

Despre AJRShows
AJRShows va ofera solutii complete audio-video, holograma 3D, videoproiectie full HD, lumini si scenotehnica indoor si outdoor pentru evenimente publicitare, expozitii, conferinte si concerte.
Politica noastra este simpla, folosim tehnologie de ultima ora care ne da posibilitatea de a-ti creea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care sa iti confere un avantaj clar fata de concurenta.

Despre Avcom Entertainment

Serviciile Noastre Cuprind:
•Holograma 3D, videoproiectie full HD
•Inchiriere video display-uri (Ecrane Led, Ecrane PLASMA, Ecrane LCD, Ecrane de proiectie si retroproiectie)
•Inchiriere echipamente pentru regie video
•Filmare evenimente
•Sonorizare profesionala
•Inchiriere echipamente de scenotehnica si lumini

Miruna Codeanu
0752191700
mcodeanu@ajrshows.ro
info@ajrshows.ro