Scrisoare catre parteneri,

BUCURESTI - 17 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intra, intra te rog, asa bine ai venit, aseaza-te pe fotoliu langa semineu si iti aduc imediat o cana cu vin fiert ... poftim! Vezi ca e fierbinte! Asa zi si tu cum ti-a fost anul? Da stiu ... criza ... criza. Ne-a posomorat pe toti. Dar cica va trece…
Hai mai bine sa lasam asta deoparte, stii ceva? ….. e luna cadourilor, perioada cand toti trebuie sa zambim. Stiu, a fost greu, si noi am simtit-o dar am trecut peste cu zambetul pe buze si cu optimismul care ne caracterizeaza. Sa-ti zic ceva…

Am realizat proiecte frumoase cu solutii creative, am invatat lucruri noi, am cunoscut oameni deosebiti... ce mai, una peste alta……a fost un an productiv. Ne-am adaptat cu creativitate bugetelor partenerilor nostri, am realizat concepte de care suntem mandri pentru clienti importanti precum: Adevarul Holding, Rompetrol, Odyssey Communication, Lyoness, etc.

In plus, ne-am pozitionat ca partenerul creativ al agentiilor de publicitate, furnizor de solutii unice, iar….solutiile noastre audio video au fost spectaculoase si apreciate. Siii…ne mai laudam cu ceva….. am dezvoltat derivate adaptate tuturor provocarilor publicitarilor: Holograma3D xs, Holograma3D Medium, Holograma3D Dual si inca o veste grozava….. nu ne oprim aici. Daca a trecut anul fara sa bei o cafea cu holograma, n-a trecut si timpul pentru ca : Timpul trece, Hologramele Raman si te asteptam sa te programezi pe www.holograma3d.ro sa bei o cafea, un ceai cald cu hologramele.

Acum la final de 2009, ne propunem ca in anul urmator sa fim si mai cuminti, sa ne luam examenul pe care ni-l dam de 3 ani si anume sa aducem tehnologii noi pe piata romaneasca de inchirieri audio-video, sa continuam sa te surprindem si mai mult cu noile proiecte... si sa auzi din nou despre noi lucruri bune, asa cum ai auzit in acest an. Si inca ceva….poti sa ne verifici pe parcursul anului ca sa vezi daca ne-am tinut de promisiune la www.ajrshows.ro sau www.holograma3d.ro.

Atentie, ai auzit? Suna clopoteii, miroase a cozonac! Cred ca e Mosul, te las sa verifici sub brad... Hai, te-am pupat, an nou linistit si sarbatori ca-n povesti! Sa ne auzim cu bine in 2010.

Despre Avcom Entertainment

Despre AJR Shows

AJRShows aduce la evenimentul tau solutii complete audio-video, holograma 3D, videoproiectie full HD, lumini si scenotehnica indoor si outdoor, expozitii, conferinte si concerte.
Tehnologia de ultima ora si echipamentele proprii verificate periodic ne dau posibilitatea de a-ti crea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care iti confera un avantaj clar fata de concurenta.
Din portofoliu AJRShows fac parte companii importante din domeniile de publicitate, FMCG, auto, media si presa, HoReCa.

Serviciile noastre includ:
•Holograma 3D, videoproiectie full HD
•Inchiriere video display-uri (Ecrane Led, Ecrane PLASMA, Ecrane LCD, Ecrane de proiectie si retroproiectie)
•Inchiriere echipamente pentru regie video
•Video Content
•Filmare video
•Sonorizare profesionala
•Inchiriere echipamente de scenotehnica si lumini

Joanne Roibu
021/332 10 46
joanne@ajrshows.ro