Sistemele interactive iti aduc ROI cu varf si indesat!

BUCURESTI - 22 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vrei ca evenimentele pe care le desfasori sa nu fie doar placute ci sa aiba si rezultate? Oamenii cumpara ceea ce ii surprinde, ceea ce li se pare extraordinar, pentru ca retin experienta!

Sistemele interactive iti aduc ROI cu varf si indesat!

AJR Shows a promis sa te tina mereu la curent cu ultimele noutati in domeniul tehnic de organizare a evenimentelor si ne tinem de cuvant: dupa Holograma 3D iti aducem in atentie noile sisteme interactive!

Interactivitate inseamna experienta! O proiectie pe un pere sau o podea poate avea acum imaginea influentata de simpla miscare a unui om care trece prin fata, sau peste aceasta.
Un alt exemplu de sistem interactiv este un asistent virtual, care odata ce detecteaza o persoana ii poate spune acesteia diferite informatii despre magazinul in care se afla.
Sistemele interactive pot chiar recunoaste clientii unei companii si reda date specifice despre preferintele acestora.

Mergand pe aceasta ideea foarte multe branduri cunoscute si-au indreptat atentia spre a creea publicului target o experienta memorabila. Au renuntat la expunerea banala a produselor efective si au apelat la solutii tehnice de ultima generatie.

Lansarea Fiat 500 a beneficiat de o astfel de solutie. Cum? Mai intai iti puteai configura masina in cele mai mici detalii pe un sistem interactiv, apoi o puteai vedea la scara reala pe un sistem holografic 3D. Rezultatul? 150 de masini comandate in avans in doar 5 zile, in urma unui singur eveniment.

Loreal a adus interactivitatea in concept salons prin sisteme de recunoastere a clientilor pentru a putea oferi o experienta unica de beauty fiecarui client, conform preferintelor sale.

Binecunoscutul post de televiziune Nickelodeon, pentru a promova noile episoade din serialele pentru copii si desenele animate, a apelat tot la solutiile de ultima generatie.
Campania a constat in instalearea unor podele interactive in marile centre comerciale: copii au putut trece peste apa sirenelor din H2O, au lovit de colo – colo stelute de mare si s-au putut juca alaturi de caracterele lor preferate, Spongebob si Patrick.

Rezultatele au fost spectaculoase: H2O a inregistrat cea mai mare audienta, din istoria postului de televiziune, pentru intervalul orelor 17:00. Iar rating-ul pentru Spongebob a crescut cu peste 28%.
In plus Nickelodeon, castiga premiul “Clear Channel Planning Award for the best use of innovation outdoor”.

Exemplele ar putea continua, dar mai bine vino sa vezi cu ochii tai!
Suna la 021 332.41.18 sau scrie-ne pe info@ajrshows.ro si programeaza-te la showroom pentru a vedea si testa noile sisteme interactive: iti vom demonstra cata creativitate se ascunde in spatele tehnologiei!

Despre Avcom Entertainment

Despre AJR Shows

AJRShows aduce la evenimentul tau solutii complete audio-video, holograma 3D, videoproiectie full HD, solutii interactive, lumini si scenotehnica indoor si outdoor pentru expozitii, conferinte si concerte.
Tehnologia de ultima ora si echipamentele proprii verificate periodic ne dau posibilitatea de a-ti crea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care iti confera un avantaj clar fata de concurenta.
Din portofoliu AJRShows fac parte companii importante din domeniile de publicitate, FMCG, auto, media si presa, HoReCa.

Serviciile noastre includ:
•Holograma 3D, videoproiectie full HD
•Solutii interactive
•Inchiriere video display-uri (Ecrane Led, Ecrane PLASMA, Ecrane LCD, Ecrane de proiectie si retroproiectie)
•Inchiriere echipamente pentru regie video
•Video Content
•Filmare video
•Sonorizare profesionala
•Inchiriere echipamente de scenotehnica si lumini

Irina Ezeanu
0752191959
irina@ajrshows.ro