ComputerGames.ro opreste comercializarea consolelor Microsoft, Sony & Nintendo

BUCURESTI - 15 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ComputerGames.ro opreste comercializarea consolelor Microsoft, Sony & Nintendo. La scurt timp dupa pasul facut de ComputerGames.ro au urmat si cei de la PCGarage.ro si MediaDot.ro

Ca urmare a petitiei lansate de detinatorii de console Sony Playstation 3, Microsoft Xbox 360 si Nintendo Wii, cel mai mare website dedicat gamerilor din Romania isi retrage de la vanzare toate consolele, jocurile si serviciile aferente acestora. Prin aceasta actiune dorim sa demonstram ca suntem de partea miilor de gameri din Romania ce au achizitionat aceste console si care nu pot beneficia de serviciile online ale acestora, asa cum se intampla in 99% din tarile din Europa.

Consideram actiunea de retragere de la vanzare a acestor produse ca fiind rezultatul incalcarii legislatiei in vigoare, in special prin oferirea unor produse ce nu pot fi folosite de catre cumparatorul din Romania asa cum este specificat de catre producator. Niciuna din consolele respective precum si jocurile aferente nu prezinta nici-un fel de indicatie prin care cumparatorul din Romania sa fie avertizat sau atentionat ca nu va functiona in Romania.

Intrucat raspunsurile oficiale referitoare la activarea acestor servicii online intarzie sa apara, ComputerGames.ro a luat decizia de a retrage de la vanzare toate produsele Microsoft, Sony si Nintendo pentru consolele Playstation 3, Xbox 360 si Wii, pana la clarificarea situatiei in cauza.

Petitia oficiala poate fi accesata online la aceasta pagina ( http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html ), iar threadul de unde a plecat aceasta petitie si unde va puteti expune parerile poate fi gasit aici gasit pe forumul de la adresa http://forum.computergames.ro .

Despre S.C. Alfa Tech Group

Computer Games Online si comunitatea gamerilor din Romania au pornit acest 'boicot' al produselor Microsoft, Sony & Nintendo
Silviu Stroie,
Email: silviu@computergames.ro
Web: www.computergames.ro
Computer Games Online
Adresa: Gh. Sincai 13, Bl. 5, Sc. 1, Apt,. 24, Sector 4, Bucuresti, Romania
Telefon: 0730333988
silviu@computergames.ro