PROMOVEAZA-TI AFACEREA SI DIMINUEAZA-TI IMPOZITUL!

Campulung Muscel - 7 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Conform Codului Fiscal, persoanele juridice platitoare de impozit pe profit au dreptul de a-si deduce fiscal cheltuielile cu publicitatea si materialele promotionale

Promoveaza-ti afacerea si diminueaza-ti impozitul pe profit! Conform Codului Fiscal, persoanele juridice platitoare de impozit pe profit au dreptul de a-si deduce fiscal anumite cheltuieli printre care se numara si cele cu publicitatea si materialele promotionale, deductibile integral din impozit.
La www.cadouri-funny.ro gasiti cele mai avantajoase promotionale si cadouri deductibile fiscal din impozitul pe profit. Cadouri si promotionale din toate categoriile si pentru orice buget. Cadouri utile, cadouri pentru birou, cadouri pentru timpul liber, cadouri pentru casa, cadouri personalizate, cadouri funny, cadouri pentru copii, cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati.
Prin reducerea costurilor operationale ale magazinului online si prin volumul aprovizionarii cu discounturi importante, putem sa spunem fara dubii ca avem cele mai mici preturi dintre toti. Va rugam sa le comparati cu ale celorlalti si apoi sa comandati cu incredere.
Va asteptam la cadouri-funny.ro!...

Despre S.C.Ana&Eduard CNS SRL

www.cadouri-funny.ro este un magazin online de cadouri utile si placute, cadouri pentru orice evenimente si pentru toate buzunarele. Avem categorii diverse cum ar fi: cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, cadouri pentru copii, cadouri pentru casa, cadouri pentru timpul liber, cadouri pentru birou, cadouri personalizate.
Catalin Serbanoiu, str. Nicu Leonard 6, bl.A10, sc.E, ap.4, C-lung Muscel, Arges
anaeduardcns@yahoo.com