Bibliotrend – Time Out Bucuresti – 1-14 iunie - nr. 31

BUCURESTI - 4 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ca sa stii ce sa citesti, Time Out iti spune ce scriitori sunt in voga si de ce, care sunt tendintele literaturii de astazi si ce noutati sunt pe piata noastra de carte.
Book Crossing. Biblio alternativ: Literatura in benzi desenate, Mobilo-lectura. Cartea pe CD.
Interviuri: Denisa Comanescu (director editorial, Humanitas), Simona Kessler (agent literar). Cover Story coordonat de Cristiana Gavrila

Din sumar:

Dosar Time Out: Romania rules!
Romania este noul trend al cinematografiei mondiale. La aniversarea a 60 de ani a Festivalului de la Cannes, toate drumurile si toate premiile importante au dus catre Romania. Ce s-a spus? Ce s-a scris? Afla in Time Out.

Pofta de TIFF
E momentul sa parasim elegant Bucurestiul si sa ne gandim serios la o vacanta. A sasea editie a festivalului International de Film Transilvania ofera in premiera doua destinatii: Cluj si Sibiu. Pe langa filmele din sectiunile cu care ne-am obisnuit, a sasea editie te cheama sa vezi in premiera filmele romanesti-eveniment.


Hoover me phonic!
Unul dintre cei mai importanti headlineri de la iminentul B’estival, de vorba cu Anca Rusu.


Draga Afrim, goodbye premiu UNITER
Ana Maria Nistor reports from duty – E doar sfarsitul lumii. Radu Afrim & Jean Luc Lagarce din 4 perspective: un spectator, un critic, un fan, un blogger...


Despre S.C. Anchor Publishing S.R.L.

Time Out Bucuresti - revista bilunara care ofera informatii legate de toate formele de arta si divertisment.
Cristiana Gavrila
0720 816 588
tobb@timeoutbucuresti.ro