Andana Pan aduce un produs nou în lumea dulciurilor: Fursecurile Valentine’s

Baia Mare - 1 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Un produs maramuresean la nivel national.
Brutarie prin traditie, Panificatie prin inovatie.
Cu acest motto Andana Pan si-a castigat respectul pe piata produselor de panificatie, patiserie si cofetarie din Maramures.
Acum a venit momentul pentru o actiune la nivel national. Incepand cu 1 februarie Andana Pan a lansat un nou produs din gama fursecurilor Piticii lui Andana, fursecurile Valentine’s.

Andana Pan aduce un produs nou în lumea dulciurilor: Fursecurile Valentine’s

Inimioarele roz, invelite intr-o delicioasa ciocolata cu capsuni sunt gasite pe piata din Romania incepand cu 1 februarie 2008.
Andana Pan distribuie o gama diversificata de fursecuri glazurate in intreaga tara, astfel ca fursecurile Valentine se vor produce pana la sfarsitul lunii martie si se vor comercializa pana la mijlocul lunii aprilie.
Piticii lui Andana au castigat respectul clientilor prin calitatea produselor. Andana Pan spera ca si prin acest produs nou sa impuna un nou standard de calitate. Aspectul placut al noilor produse va atrage mai multi consumatori.
Sarbatorile dedicate tinerilor, vor fi mult mai dulci alaturi de produsele Piticii lui Andana. Valentine's day, Dragobete, 1 Martie, Martisorul si ziua Mamei sunt printre cele mai cunoscute sarbatori si cu siguranta pline de dragoste si iubire. Pentru ele am pregatit inimioarele roz de la Andana Pan.
Detalii despre produsele Andana Pan se pot gasi in permanenta pe pagina web www.AndanaPan.ro

Despre s.c. Andana Pan s.r.l.

Andana Pan. Brutarie prin traditie, panificatie prin inovatie.
s.c. Andana Pan s.r.l.
Baia Mare, 430013
Maramures - Romania
str. Motorului nr. 7 A
tel. : +40 262 22 13 13
fax : +40 262 22 12 33
mobil : +40 731 834 234
office@andanapan.ro