Cel mai frumos cadou: Un tort personalizat - comanda online la Baia Mare

Baia Mare - 1 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, HoReCa

Live site

Cadourile pot fi uneori o bataie de cap dar o solutie la indemana tuturor este la cofetarie. Cofetariile ofera torturi personalizate pentru evenimente si aniversari iar impactul este intotdeauna memorabil si pentru sarbatorit si pentru invitatii care se aleg cu ceva mai dulce dar si o amintire amuzanta daca elementele de pe tort au fost alese cu atentie.

Tort

Tort

 Inspirația, creativitatea, spiritul inovator, perfectionismul, simțul practic, viziunea sunt doar câteva din calitățile echipei MaiDulce.ro Fie că facem parte din departamentul vânzări, marketing sau producție suntem aici pentru cele mai importante momente din viața.  

Ana Mai Dulce - Atelier de Savoare Baia Mare

Personalizarea online a tortului pentru zile de nastere, petrecere, companii, teambuilding sau alte evenimente se face foarte rapid pe MaiDulce.ro iar livrarea se poate face direct la restaurant sau la locul de joaca pentru copii.

Provocarile sunt specialitatea casei iar orice idee este tratata cu multa seriozitate pentru a surprinde pana la cele mai amanuntite detalii solicitarea clientilor cofetariei. 

Totul se face online, de la selectarea formei pana la creme, blaturi, mesaje, etc.

Un tort aniversar personalizat poate fi abordat intr-o nota juvenila, copilareasca pentru a deschide o portita si a da frau imaginatiei celui sarbatorit si invitatilor sai sau daca vorbim de adulti, pasiunile sau joburile care ii fac cunoscuti sunt cele mai frecvente modalitati de a personaliza un tort. 

Ca exemple, pentru copii, putem vorbi de desene animate, figurine, animale, personaje favorite, etc...  iar pentru adulti meserii precum doctori, avocati, fermieri, gospodine, vanatori sau pasiuni precum pescuitul, soferi, masini, animale, carti, filme, etc...

Personalizeaza-ti dulciurile pentru evenimente cu imagini printate pe suport comestibil cu cerneala alimentara.
Venim in ajutorul dumneavoastra prin imprimarea de ornamente comestibile pe vafa sau zahar pentru torturi.
Comanda online, forma dorita si textul dorit sau incarca o alta poza.
Imagine Disney cu Mickey si Minnie Mouse, Ratoiul Donald si Pluto - Vafa sau Foaie de zahar - A4

Livrarea ziua urmatoare la Cofetaria Mai Dulce de pe Bd-ul Bucuresti nr. 8, Baia Mare. (vezi harta)

Alege online unul dintre cele doua tipuri de ornamente comestibile:

Foaie de ZAHAR - 15 lei format A4. Este nou aparuta pe piata, se foloseste direct pe frisca, crema pe baza de unt, ciocolata, fondant. Este o pasta din zahar si culorile ies mai aprinse si utilizam imprimanta calitate foto.

VAFA din amidon de cartof si ulei vegetal - 10 lei format A4. Este cea obisnuita, care se utiliza in laboratoarele de cofetarie. Se aplica cu gelatina sub si peste ea.

Despre s.c. Andana Pan s.r.l.

Cofetarie Baia Mare Mai Dulce - comenzi online livrare la restaurant sau locul de joaca pentru copii - torturi personalizate martipan, pasta de zahar, figurine, artificii, lumanari, vafe printate, prajituri si torturi nunti, botezuri, petreceri, candybar.