United Arts Media School – O sansa pentru viitorul tau!

BUCURESTI - 30 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

United Arts Media School isi deschide portile incepand cu luna martie la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, oferind tinerilor sansa unei cariere in mass-media in posturi-cheie cum ar fi : redactori, reporteri, cameramani, editori imagine, regizori, prezentatori si manageri de productie.

United Arts Media School – O sansa pentru viitorul tau!

Artimpres Roagency in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti lanseaza proiectul United Arts prin organizarea unor Cursuri de Initiere in Arta Radioului si a unor Cursuri de Initiere in Arta Televiziunii.

Media si multimedia au capatat in ziua de astazi multiple valente, tinzand sa devina un hobby sau o modalitate de exprimare, nu numai un domeniu rezervat profesionistilor. Pe de alta parte, profesionalismul, mai precis standardele profesionale, raman un deziderat greu de de atins. Ne propunem sa-i incurajam pe cei pasionati, pe cei care isi doresc sa lucreze in radio sau in televiziune, sa-si dezvolte abilitatile practice printr-o serie de cursuri de initiere, urmate de module de specializare. Pe langa cunostintele teoretice si suportul practic reprezentat de aplicatii si workshop-uri, cursantii vor beneficia de o platforma multimedia de creatie, alcatuita dintr-un post de radio, un post de televiziune si un saptamanal, toate in format electronic.
Atat Cursurile de Initiere in Arta Radioului cat si Cursurile de Initiere in Arta Televiziunii au loc la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Calea Plevnei nr 61,sambata si duminica intre orele 10.00-14.00. Modulele de initiere sunt structurate in serii de cate 10 saptamani.

Inscrierile au loc in perioada 25 ianuarie – 25 februarie 2008, la secretariatul CCSB, de luni pana joi, intre orele 11.00-15.00.La inscriere candidatii vor sustine un scurt interviu si se vor prezenta cu:
1.BI/CI
2. Doua fotografii recente, color (primplan si plan intreg)
3. Formularul de inscriere (se obtine de la secretariat sau prin download de pe www.artimpres.ro)
4. Carnet sau legitimatie de student(pentru a beneficia de reducere)
Costul modulului de initiere este de 250 euro.Plata se face in numerar, la inscriere. Studentii beneficiaza de o reducere de 50 euro.

Despre s.c.artimpres roagency s.r.l.

Art Impres Ro Agency este o companie de impresariat artistic, care se ocupa de management artistic, organizarea de evenimente, productie multimedia si productie publicitara.
Competenta colectivului Artimpres este data de experienta de peste 30 de ani a membrilor sai in arta scenica, televiziune, impresariat artistic, organizare de turnee, concerte si spectacole in tara si peste hotare - Europa, Statele Unite si Canada - cu artisti de prim rang ai scenei romanesti, dintre care ii amintim doar pe cativa: Nicu Constantin,George Motoi, Iurie Darie, Anca Pandrea, Horatiu Malaele, Aimee Iacobescu, Rodica Popescu Bitanescu, Catrinel Dumitrescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Iuliana Marciuc,Tania Filip, Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, grupul Divertis concerte cu Phoenix, Iris, Mirabela Dauer, Angela Similea, Marius Mihalache,Ovidiu Lipan -Tandarica, Loredana Groza, Mihai Constantinescu, Dan Spataru, Anca Turcasiu, Monica Anghel, Anca Parghel, Paula Seling, Luminita Anghel, Stefan Hrusca, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Gica Petrescu si multi altii.

Informatii suplimentare la tel.031.425.15.49 ,0726 610 596, la secretariatul CCSB sau pe www.artimpres.ro/cursuri.
Persoana de contact: Ioana Sima – PR Manager Artimpres Roagency srl

artimpresro@yahoo.com