United Arts Media School organizeaza cursuri intensive de week-end

BUCURESTI - 12 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cursuri de initiere in radio si televiziune – modul intensiv de week-end.
Sambata si duminica, timp de 3 saptamani.
Aplicatii practice.
Oportunitate job.
Reduceri pentru studenti.

Incepand cu ianuarie 2009, modulul de Initiere in Arta Radioului si Televiziunii este si mai avantajos!
Cursurile intensive de week-end ofera oricui oportunitatea de a intra in lumea fascinanta a radioului si televiziunii, beneficiind de toate avantajele unui curs extins.
Modulul de week-end se desfasoara sambata si duminica, intre orele 10.00-18.00. Cuprinde acelasi numar de ore de curs, aceeasi tematica de studiu, precum si acelasi tip de aplicatii practice ca si modulul extins.
Ulterior puteti opta pentru una din sectiunile modulului de Specializare: 1) Redactor, reporter, prezentator; 2) Editor Imagine; 3) Operator Imagine.
Taxa de studiu este de 760 lei pentru elevi si studenti si 960 lei pentru alte categorii. Pot aplica persoane cu varsta peste 16 ani, indiferent de pregatirea scolara si profesionala.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri: www.artimpres.ro
Powered by Fiber Link.

Persoana de contact: Ioana Sima – Director Marketing Artimpres Roagency srl
Mob: 0770890100
Tel:0314251594
e-mail:office@artimpres.ro, artimpresro@yahoo.com

Despre s.c.artimpres roagency s.r.l.

Art Impres Ro Agency este o companie de impresariat artistic, care se ocupa de management artistic, organizarea de evenimente, productie multimedia si productie publicitara.
Competenta colectivului Artimpres este data de experienta de peste 30 de ani a membrilor sai in arta scenica, televiziune, impresariat artistic, organizare de turnee, concerte si spectacole in tara si peste hotare - Europa, Statele Unite si Canada - cu artisti de prim rang ai scenei romanesti, dintre care ii amintim doar pe cativa: Nicu Constantin,George Motoi, Iurie Darie, Anca Pandrea, Horatiu Malaele, Aimee Iacobescu, Rodica Popescu Bitanescu, Catrinel Dumitrescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Iuliana Marciuc,Tania Filip, Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, grupul Divertis concerte cu Phoenix, Iris, Mirabela Dauer, Angela Similea, Marius Mihalache,Ovidiu Lipan -Tandarica, Loredana Groza, Mihai Constantinescu, Dan Spataru, Anca Turcasiu, Monica Anghel, Anca Parghel, Paula Seling, Luminita Anghel, Stefan Hrusca, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Gica Petrescu si multi altii.

-
artimpresro@yahoo.com