United Arts Media School te invita sa-i cunosti pe cei care au reusit!

BUCURESTI - 4 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vino sa-i cunosti pe cei care au reusit! 15 noiembrie 2008 este ultima zi de inscriere pentru o noua serie a cursurilor de Initiere in Arta Radioului si Televiziunii UNITED ARTS MEDIA SCHOOL. De ce este acest curs atat de special? Pentru prima data, cursantii pot interactiona cu absolventii seriilor anterioare, care sunt in prezent angajati, colaboratori sau voluntari in cadrul un post de radio sau de televiziune.

“Cine sunt ei? Cum i-au ajutat cursurile? Cum au ajuns sa lucreze in radio sau in televiziune? Ce sacrificii au facut? Ce ii motiveaza? Cum pot sa fiu ca ei?”sunt cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul. De acum, cursantii United Arts Media School pot descoperi retea succesului in radio sau in televiziune de la proprii lor colegi.
United Arts media School este un proiect organizat de Artimpres Roagency in parteneriat cu Dynamite si Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti. Modulul de Initiere, cu o durata de 3 luni, este special creat pentru cei care doresc sa urmeze o cariera in domeniul radioului sau televiziunii, fara a avea insa o pregatire corespunzatoare. In cadrul primului modul, cursantii isi insusesc notiunile teoretice utilizate curent in radio sau televiziune si, incepand din saptamana a 6-a de studiu, isi testeaza si exerseaza abilitatile pentru un rol in echipa de filmare in cadrul proiectului practic.
Participantii la curs beneficiaza, astfel, de consiliere vocationala, fiind indrumati spre un anumit segment al activitatii din domeniul audiovizual.
Cursurile au loc sambata si duminica, astfel incat pot fi frecventate si de candidatii care lucreaza sau studiaza in timpul saptamanii.
Inscrierile se fac pe baza de programare prin e-mail sau telefon pe 15 noiembrie, inclusiv.

Despre s.c.artimpres roagency s.r.l.

Art Impres Ro Agency este o companie de impresariat artistic, care se ocupa de management artistic, organizarea de evenimente, productie multimedia si productie publicitara.
Competenta colectivului Artimpres este data de experienta de peste 30 de ani a membrilor sai in arta scenica, televiziune, impresariat artistic, organizare de turnee, concerte si spectacole in tara si peste hotare - Europa, Statele Unite si Canada - cu artisti de prim rang ai scenei romanesti, dintre care ii amintim doar pe cativa: Nicu Constantin,George Motoi, Iurie Darie, Anca Pandrea, Horatiu Malaele, Aimee Iacobescu, Rodica Popescu Bitanescu, Catrinel Dumitrescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Iuliana Marciuc,Tania Filip, Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, grupul Divertis concerte cu Phoenix, Iris, Mirabela Dauer, Angela Similea, Marius Mihalache,Ovidiu Lipan -Tandarica, Loredana Groza, Mihai Constantinescu, Dan Spataru, Anca Turcasiu, Monica Anghel, Anca Parghel, Paula Seling, Luminita Anghel, Stefan Hrusca, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Gica Petrescu si multi altii.

Ioana Sima - Director marketing Artimpres Roagency
0770890100,0723577338,0314251594

artimpresro@yahoo.com