ATTOSOFT S.R.L.

ATTOSOFT S.R.L.


Descrierea companiei ATTOSOFT S.R.L.

AttoSOFT furnizează prompt şi cu profesionalism soluţii informatice inovatoare şi de cea mai bună calitate, firmelor mijlocii şi mari din România pentru a le creşte competitivitatea în domeniul lor de activitate.

Programele AttoSOFT (program / programe de contabilitate, salarii, gestiune, programe financiar-contabile, ERP, mijloace fixe, CRM, OLAP, Business Intelligence, gestionare parc auto: service şi piese auto, automatizarea fortei de vanzare, productie, leasing, restaurant, hotel), sunt create cu un scop bine precizat: crearea de plus-valoare pentru utilizatorii acestor aplicaţii.

In spatele acestui imperativ se află toate beneficiile pe care cei 12 ani de experienţă ne permit să le punem la dispoziţia dumneavoastră:
- Eficienţă crescută prin manipularea inteligentă a informaţiei;
Cel mai eficient manager este acela bine informat. Cel mai apreciat angajat este cel care oferă informaţiile la timp managerului său. Plecând de la aceste cerinţe de bază, am creat program / programe integrate, în care datele sunt introduse o singură dată şi în care sunt eliminate operaţiunile repetitive, de rutină, prin automatizarea lor.
-Uşurinţa în exploatare si circulaţia inteligentă a informaţiei între diversele module ale programelor AttoSOFT este caracteristica de bază a aplicaţiilor noastre.
- Soluţii create in mediul de afaceri românesc, de către specialişti români.

Capacitatea unui program (de contabilitate, gestiune, productie, automatizarea fortei de vanzare, etc.) de a se adapta tuturor cerinţelor reale ale pieţei românesti a fost unul din motivele pentru care aplicaţiile noastre au fost preferate altor programe. Sugestiile şi ideile clienţilor sunt preluate şi analizate, rezultatele reflectându-se prin munca programatorilor noştri în noile versiuni şi update-uri ale programelor.
Comunicate ATTOSOFT S.R.L. :

Vezi toate comunicatele companiei ATTOSOFT S.R.L..