AttoSOFT lansează DataLight Facturare

Galati - 21 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Programul DataLight Facturare este un software specializat de emitere şi evidenţă a facturilor. Scopul programului de facturare este optimizarea activităţii de facturare şi asigurarea corectitudinii emiterii acestora.

AttoSOFT lansează DataLight Facturare

Punctele de plecare în dezvoltarea şi designul acestui program de facturare au fost simplitatea şi uşurinţa în exploatare, din acest beneficiu se evidenţiază viteza de lucru prin automatizarea emiterii facturilor.

Pentru a acoperi o arie cât mai largă de necesităţi, programul de facturare tratează cote diferite de TVA pe poziţii.

Principalele beneficii pe care le aduce acest program de facturare utilizatorilor sunt:

- Există un proces inteligent de automatizare astfel încât informaţiile introduse se vor salva automat în nomenclatoare , evitându-se reintroducerea de informaţii deja existente în baza de date.

- Aplicarea discounturilor se poate face foarte uşor, introducând în câmpul de discount procentul corespunzător.

- În momentul în care un document a fost tipărit datele de pe acesta nu se mai pot modifica, asigurându-se astfel siguranţa datelor.

- Pentru o evidenţă clară asupra documentelor emise există un raport de facturi emise, de unde putem să alegem data, şi starea documentelor (în lucru, tipărit, anulat) pe care dorim să le vizualizăm.

- Dacă programul are conexiune la internet, în momentul în care emitem o factură nu trebuie să ştim decât codul fiscal. Apoi printr-un singur click programul de facturare va completa automat datele partenerului pentru care se emite factura (nume, adresă, numărul din Registrul Comertului).

- Personalizarea facturilor la nivel de header, footer, body, folosirea logo-ului firmei emitente.

Programul poate fi descărcat gratuit de aici:
si poate fi testat gratuit timp de 30 de zile.

Despre ATTOSOFT S.R.L.

AttoSOFT furnizează prompt şi cu profesionalism soluţii informatice inovatoare şi de cea mai bună calitate, firmelor mijlocii şi mari din România pentru a le creşte competitivitatea în domeniul lor de activitate.

Programele AttoSOFT (program / programe de contabilitate, salarii, gestiune, programe financiar-contabile, ERP, mijloace fixe, CRM, OLAP, Business Intelligence, gestionare parc auto: service şi piese auto, automatizarea fortei de vanzare, productie, leasing, restaurant, hotel), sunt create cu un scop bine precizat: crearea de plus-valoare pentru utilizatorii acestor aplicaţii.
In spatele acestui imperativ se află toate beneficiile pe care cei 10 ani de experienţă ne permit să le punem la dispoziţia dumneavoastră:
- Eficienţă crescută prin manipularea inteligentă a informaţiei;
Cel mai eficient manager este acela bine informat. Cel mai apreciat angajat este cel care oferă informaţiile la timp managerului său. Plecând de la aceste cerinţe de bază, am creat program / programe integrate, în care datele sunt introduse o singură dată şi în care sunt eliminate operaţiunile repetitive, de rutină, prin automatizarea lor. Uşurinţa în exploatare si circulaţia inteligentă a informaţiei între diversele module ale programelor AttoSOFT este caracteristica de bază a aplicaţiilor noastre.
- Soluţii create in mediul de afaceri românesc, de către specialişti români;
Capacitatea unui program (de contabilitate, gestiune, productie, automatizarea fortei de vanzare, etc.) de a se adapta tuturor cerinţelor reale ale pieţei românesti a fost unul din motivele pentru care aplicaţiile noastre au fost preferate altor programe. Sugestiile şi ideile clienţilor sunt preluate şi analizate, rezultatele reflectându-se prin munca programatorilor noştri în noile versiuni şi update-uri ale programelor.

AttoSOFT srl
B-dul George Cosbuc