Green Building, alternativa responsabila !

Cluj Napoca - 19 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

Compania Bautrust sustine implementarea principiilor Green Building in domeniul constructiilor, atat prin aplicarea lor in proiectele derulate cat si prin promovarea acestora prin intermediul sitului www.bautrust.ro.

Green Building, alternativa responsabila !

Green Building, cunoscute si sub numele de constructii verzi sau proiectare durabila reprezinta structuri realizate prin procedee care iau in considerare protejarea mediului si a resurselor. Obiectivul acestor constructii este de a reduce impactul asupra mediului prin utilizarea eficienta a energiei, diminuarea pierderilor, poluarii si a degradarii resurselor.
In portofoliul companiei Bautrust, exista o serie de lucrari care au beneficiat de aplicarea tehnologiilor Green Building, precum West City Hotel, ElectroGrup Bucuresti, Flowtex sau RCC Consult. In cadrul proiectarii si executiei acestor lucrari s-a apelat la utilizarea materialelor reciclabile 100 %, izolatie termica ridicata pentru eficientizarea consumului de energie, utilizarea de fatade ventilate, utilizarea de vitraje la ferestre cu bariera termica solara si colectarea apei pluviale de pe acoperis pentru utilizarea ca rezerva pentru stingerea incendiilor sau pentru consumul menajer.
Prin proiectarea durabila, Bautrust combina o gama larga de practici si tehnici pentru reducerea si eliminarea impactului cladirilor asupra mediului si a sanatatii umane, oferind o serie ampla de solutii in ritm cu tendinta mondiala.

Despre S.C. BAUTRUST S.R.L.

Firma Bautrust aduce pe piaţa construcţiilor autohtone o abordare unică prin conceptul de Design & Build si Green Building. În acest sens, Bautrust a implementat un program structurat pe mai multe nivele pentru a se asigura că nu vor apărea niciun fel de inconveniente în activitatea pe care o desfăşoară. Fiecare detaliu este atent planificat şi monitorizat pentru ca rezultatele să fie cele scontate, iar clienţii să fie mulţumiţi de prestaţia firmei.
Sediu: Piata 1 Mai, Nr. 3, Cluj-Napoca, 400058, Romania
Fax: +40-264 437 929
Mobil: +40-722 358 052
E-mail: office@bautrust.ro
finantare@bautrust.ro